Onko sinullakin nämä ominaisuudet?

Kaikki meistä varmaankin haluaisivat olla hyviä sängyssä, mutta ikävä kyllä kaikki eivät voi sitä mitenkään olla. Osa meistä on loistavia, osa hyviä, osa tyydyttäviä ja osa yksinkertaisesti surkeita.

Mutta millaiset asiat määrittelevät, onko joku hyvä vai huono sängyssä? Ihmisten odotukset ja vaatimustasot ovat toki erilaisia, ja se mikä jollekin on sängyssä positiivista, voikin toiselle olla negatiivista.

Ihmisillä on myös hyvin erilaiset toiveet seksiin liittyen. Osa pitää luotettavasta ja perinteisestä lähetyssaarnaajasta, kun toinen haluaa aina kokeilla uusia juttuja, jotka olisivat jollekin aivan liian radikaaleja.

On kuitenkin olemassa muutamia asioita, jotka voivat auttaa melko yleisesti hyväksytyllä tavalla määrittelemään, onko joku hyvä sängyssä.

Jos sinulla on sängyssä seuraavat ominaisuudet, olet luultavasti oikein hyvä sängyssä.

  1. Olet epäitsekäs ja annat kumppanillesi paljon huomiota, sillä haluat hänen nauttivan.
  2. Olet innokas ja aktiivinen, etkä vain makaa paikallasi kuin lahna, joka antaa miehen tehdä kaiken työn.
  3. Olet tarpeeksi äänekäs, ja osaat voihkia ja ynistä oikeissa kohdissa. Jos olet hiljaa kuin hiiri, latistaa se tunnelman melko tehokkaasti.
  4. Osaat kertoa toiselle, mistä nautit ja mistä et nauti, eli osaat kommunikoida sängyssä.
  5. Sinulla on tarpeeksi kokemusta, eli olet oppinut, miten jotkin asiat kannattaa tehdä, ja miten niitä ehdottomasti ei kannata tehdä.
  6. Pidät huolta hygieniastasi ja ulkonäöstäsi, ja huolehdit siitä, että olet käynyt suihkussa ja tuoksut hyvältä. Suurin osa miehistä arvostaa tätä hyvin korkealle.
  7. Olet avoin kokeilemaan jotain uutta ainakin joskus, mutta osaat silti pitää omista rajoistasi kiinni.

Onko sinulla nämä ominaisuudet?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Love Panky