Tuntuuko, että ”se oikea” ei vain tahdo tulla vastaan?

Tässä kuusi mahdollista syytä sille, miksi olet edelleen sinkku:

1. Odotat oikeaa hetkeä
Saatat ajatella, että ollaksesi valmis suhteeseen, tulisi sinun olla ns. parempi versio itsestäsi. Näin ei kuitenkaan kannata ajatella. Kannattaa muistaa myös, että oikea kumppani saattaa auttaa sinua tulemaan paremmaksi versioksi itsestäsi, tai ainakin tuntemaan itsesi sellaiseksi. Tähän kohtaan sopii klisee: ”Kukaan ei ole täydellinen!”

2. Odotat itse täydellisyyttä
Haluatko hyvännäköisen, älykkään, koulutetun ja tyylikkään kumppanin? Sinun on ymmärrettävä, että et välttämättä voi saada kaikkea samassa paketissa, eli muutkaan ihmiset eivät ole täydellisiä. Vaikka löydätkin miehen, jolla on kaikki toivomasi ominaisuudet, löydät silti virheen, josta et pidä.

3. Et tiedä mitä haluat
Olet helposti tyytyväinen pieniin asioihin ja ehkä se on syy, miksi sinulla ei ole kumppania. Miehet rakastavat naisia, jotka puolustavat itseään ja tietävät mitä haluat.

4. Kun saat hänet, et haluakaan häntä enää
Saako uutuudenviehätys sinut pauloihinsa? Nautitko siitä, että joudut näkemään vaivaa saadaksesi jotain (tai jonkun)? Kun suhde syvenee ja toinen tulee tutuksi tai kun saat haluamasi, innostuksesi lakkaa? Nämä voivat olla syitä siihen, että olet edelleen sinkku.

5. Pelkäät luopumista
Luuletko, että parisuhde estää sinulta asioita tai sen takia joudut luopumaan jostain? Totta on, että parisuhde saattaa pistää sinut luopumaan tietyistä asioista, mutta kuka sanoi etteikö tilalle tulisi jotain? Punnitse asioita tarkkaan, mitä hyvää suhde tuo.

6. Etsit kumppania, joka on täysin erilainen kuin sinä
Olet ehkä sellainen, joka haluaa vakavan suhteen, mutta tapailet jatkuvasti kaveria, joka ei halua mitään vakavaa. Sinun täytyy olla kärsivällinen ja löytää kumppani, joka haluaa samoja asioita suhteessa kuin sinä!

Jos haluat pysyä sinkkuna, lue miksi se tekee erittäin hyvää sinulle.

Jaa juttu sinkkuystäville!

Lähde: Women Daily Magazine