Oletko valmis sitoutumaan kumppaniisi loppuelämän ajaksi? Nämä viisi merkkiä kertovat sinulle, että olet siihen valmis!

Oletko onnellisessa parisuhteessa ja pyörittelet välillä mielessäsi ajatusta siitä, että astuisit avioliiton satamaan valittusi kanssa? Kenties olette jo keskustelleetkin asiasta yhdessä?

Avioliitto on iso sitoumus, johon ei kannata astua, ei ole täysin varma siitä, että on siihen henkisesto tarpeeksi kypsä ja sitoutunut. Kenties olosi vaihtelee, ja välillä tunnet palavasi halusta päästä naimisiin kumppanisi kanssa, ja välillä mielesi valtaakin epäilys. Se on täysin ymmärrettävää.

Seuraavat merkit osoittavat sinulle, että olet todellakin henkisesti tarpeeksi kypsä menemään naimisiin!

 1. Olet valmis jakamaan ja rakentamaan elämäsi toisen henkilön kanssa
  Kavereiden kanssa on tosi hauskaa viettää aikaa, mutta eniten haluat, että elämässäsi on se yksi oikea ihminen, jonka kanssa voit jakaa ihan kaiken: ilot, surut, ylä- ja alamäet, arjen ja juhlan.

 2. Et pelkää sitoutumista
  Aiemmin sinusta oli kamalaa edes ajatella, että olisit loppuelämäsi yhden ihmisen kanssa, etkä enää koskaan pääsisi ensimmäisille treffeille tai saisi ensimmäistä suudelmaa. Nykyään sinusta tuntuu vain hyvältä, että sinun ei enää tarvitse ravata baarissa tai selata tinderiä, että löytäisit itsellesi seuraa.

 3. Perheesi utelut suhteesi tulevaisuudesta ei eivät enää ahdista sinua
  Aikaisemmin et voinut sietää perheesi urkkimista, mutta nykyään et edes hätkähdä, kun joku kysyy sinulta, milloin olette menossa naimisiin ja onko hääpäivä jo päätetty.

 4. Tiedät mitä haluat – ja et halua – kumppaniltasi
  Vanhat suhteesi ovat opettaneet sinulle, millaisia asioita toivot kumppaniltasi, ja mitä ehdottomasti et! Olet kypsempi tekemään valinnan ja tunnistamaan ihmisen, jonka kanssa todella voit kuvitella olevasi koko loppuelämäsi yhdessä!

 5. Olet valmis asettamaan toisen henkilön tarpeet omiesi edelle
  Tämä ei tietenkään merkitse, että sinun pitäisi aina asettaa toinen henkilö itsesi edelle. Mutta jos sinulla oli suunnitteilla mennä ystävien kanssa juhlimaan, ja kumppanillasi on ollut todella huono päivä, olet valmis siirtämään omaa baari-iltaasi, jotta voit tukea kumppaniasi.

Jos edellä mainitut kohdat kuulostivat tutuilta, olet valmis menemään naimisiin! Mahtavaa!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Priscilla du Preez, Unsplash