Nämä ovat kaikki hitaasti mutta varmasti etenevän eron merkkejä.

Olisi mahtavaa, jos pystyisimme kaikki välillä lukemaan kumppanimme ajatuksia. Tämä taito saattaisi estää paljon sydänsuruja ja riitoja, ja voisi jopa pelastaa parisuhteita.

Jos kommunikaatio ei suhteessa pelaa, voi esimerkiksi toisen kumppanin kyllästyminen ja negatiivisten tunteiden patoutuminen tulla toiselle osapuolelle täytenä yllätyksenä. Pahimmassa tapauksessa toinen osapuoli on miettinyt eroa jo ikuisuuden, eikä toisella ole ollut asiasta aavistustakaan.

Ero olisi monelle helpompi, ja ero voisi olla jopa estettävissä, jos siihen johtavat merkit olisivat tunnistettavissa.

Kannattaakin kiinnittää kumppanin käytöksessä seuraaviin asioihin, sillä ne voivat paljastaa lähestyvän eron.

  1. Kumppanisi ei enää hae fyysistä läheisyyttä kanssasi. Hän välttelee seksin harrastamista kanssasi, eikä enää halua vaikkapa halailla tai pitää sinua kädestä.
  2. Kumppanisi viettää yllättäen paljon enemmän aikaa ystäviensä kuin sinun kanssasi. Hän yrittää vältellä viettämästä aikaa kahdestaan seurassasi.
  3. Kumppanisi ei enää kerro tunteistaan tai suunnitelmistaan sinulle. Jos kysyt häneltä niistä, hän kenties vastaa sinulle vain yhden sanan vastauksia.
  4. Kumppanisi välttää kaikkia sellaisia puheenaiheita, jotka liittyvät teidän tulevaisuuden suunnitelmiinne.
  5. Kumppaniasi ei enää kiinnosta sopia riitojanne tai selvittää ongelmianne. Tämä on yleensä viimeinen vaihe siinä, että hän todella haluaa sinusta eroon. Tässä kohtaa suhde tuskin on enää pelastettavissa.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life