Jos joku käyttäytyy näin, on hän todennäköisesti kiinnostunut sinusta.

Harva meistä tuntee vetoa johonkuhun, ja kertoo ihastuksen kohteelle asiasta suoraan, ainakaan heti. Moni ei uskalla kertoa tunteistaan, koska pelkää, ettei toinen tunne samoin.

Moni kuitenkin paljastaa pienillä teoilla ja eleillä olevansa ihastunut, eikä edes huomaa näyttävänsä sitä niin selkeästi.

Jos siis mietit, tunteeko joku vetoa sinuun, kiinnitä huomiosi seuraaviin merkkeihin.

 1. Hän kopioi liikkeitäsi
  Jos istut jalat ristissä, hänkin todennäköisesti istuu samalla tavalla. Hän saattaa imitoida sinua, eleitäsi ja tapojasi myös muilla tavoilla, eikä edes huomaa tekevänsä sitä.

 2. Hän ottaa paljon katsekontaktia
  Hän katsoo silmiisi huomattavan paljon, ja usein jatkaa katsomista, vaikka sinä rikkoisitkin katsekontaktin ja katsoisit muualle.

 3. Hän kyselee sinulta paljon
  Kysymme enemmän kysymyksiä ihmisiltä, joista olemme kiinnostuneita, koska luonnollisesti haluamme tietää heistä mahdollisimman paljon.

 4. Hän muistaa, mitä olet kertonut hänelle
  Hän ei pelkästään kysele sinulta paljon, vaan myös kuuntelee. Hän muistaa yllättävän yksityiskohtaisesti kaiken, mitä olet kertonut hänelle.

 5. Hänellä on aina aikaa sinulle
  Jos häneltä liikenee aina aikaa sinulle, on se usein selvä merkki siitä, että hän on kiinnostunut. Jos hän vaikkapa hakeutuu seuraasi, tai tunnut törmäävään häneen jatkuvasti, merkitsee se yleensä, että hän haluaa olla seurassasi mahdollisimman paljon ja näkee vaivaa sen eteen.

  Tekeekö joku näitä asioita, kun on kanssasi? Siinä tapauksessa hän todennäköisesti tuntee vetoa sinuun!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Best Life