Jos kumppanisi tekee näitä eleitä, voi parisuhteen päättyminen olla lähellä.

Kuka tahansa saattaa välillä olla epävarma omasta suhteestaan ja sen hyvinvoinnista. Joskus itsellä saattaa olla eroajatuksia, ja joskus huolena voi olla, että kumppani pohtii eroa.

Moni haluaisikin mahdollisimman ajoissa tietää, jos kumppanilla on eroajatuksia. Näin asioihin voisi kenties vielä koittaa vaikuttaa ajoissa.

Eräs merkki on asiantuntijan mukaan kehonkieli. Ihmisestä voi nimittäin päätellä paljon hänen tekemiensä eleiden perusteella. Myös eroajatukset saattavat käydä ilmi kehonkielestä.

Jos kumppanisi tekee seuraavia eleitä, hän saattaa pohtia eroa.

 1. Jalalla naputtelu
  Jalalla naputtaminen on hyvin yleinen merkki, jos olet stressaantunut tai ahdistunut. Jalalla naputetaankin usein, jos ollaan vaikkapa myöhässä tai avataan tärkeää sähköpostia. Eroajatukset voivat tehdä kumppanistasi ahdistuneen, ja jos hän naputtaa jalkaansa usein sinun seurassasi, voi se olla merkki siitä, että hän miettii eroa.

 2. Hän ei hymyile
  Rakastuneen ihmisen on yleensä helppo hymyillä, joten jos kumppanisi istuu seurassasi nykyään hyvin vakavalla ilmeellä ja kenties myös välttelee katsettasi, hän ei todennäköisesti halua jatkaa suhdettanne, vaan haluaa lopettaa sen.

 3. Etäinen sängyssä
  Tämä ei liity pelkästään seksiin, vaan myös muuhun käytökseen sängyssä. Jos kumppanisi on esimerkiksi ennen mielellään halaillut ennen nukkumaanmenoa tai nukkunut kasvot sinuun päin, on näiden asioiden yhtäkkinen loppuminen merkki siitä, että hän saattaa miettiä eroa.

 4. Kaukana sohvalla
  Jos kumppanisi istuu sinusta kaukana sohvalla, merkitsee se fyysisen etäisyyden lisäksi usein myös henkistä etäisyyttä. Lähekkäin istuvat parit ovat toisiaan usein myös henkisesti lähellä.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Best Life