Jopa 63 % haastatelluista sanoi, että kumppani on rupsahtanut pandemian aikana

Kaikilla meistä on varmasti joitain asioita, jotka välillä häiritsevät – enemmän tai vähemmän – kumppanimme ulkonäössä. Haastattelun perusteella paljastui, että neljä häiritsevää asiaa nousi ylitse muiden.

Nämä neljä asiaa häiritsevät ihmisiä eniten kumppanin ulkonäössä.

 1. Hiukset
  Oletko ollut kauhuissasi, kuin kumppani tulee kotiin uuden hiustyylin kanssa? Et ole ainoa! Moni vastanneista sanoi, että haluaisi muuttaa nykyisen hiustyylin ja jopa lähes kolmannes haluaisi kumppanilleen aivan erilaiset hiukset.

 2. Vatsa
  Pandemian aikana moni on saanut ei-toivottuja lisäkiloja. Ikävä kyllä kumppanitkin ovat usein pistäneet lisäkilot merkille. 57 % haastatelluista sanoi, että kumppani on lihonut pandemian aikana, ja 21 % vastanneista sanoi, että muuttaisi asian, jos pystyisi.

 3. Hampaat
  Kaikki eivät ole syntyneet symmetrisillä ja valkoisilla hampailla varustettuina, ja hampaiden muuttaminen esteettisemmäksi on usein kallis prosessi. Hampaat ovat kuitenkin suuressa roolissa kumppanin viehättämisessä ja huonot hampaat ovat monelle iso ongelma.

 4. Silmät
  Yllättävää kyllä, melko moni haastateltu sanoi, että haluaisi muuttaa kumppaninsa silmät, jos se olisi mahdollista. Ripsiä voi toki lisätä ja pidentää, silmiä voi meikata eri näköisiksi ja jopa silmien värin voi vaihtaa piilolinsseillä eri värisiksi, mutta sen enempää ei kukaan kylläkään voi silmiänsä vaihtaa.


  Mitä sinä vaihtaisit kumppanisi ulkonäössä?

  Lähde: Best Life / Kuva: Elisa Ph.