Nämä 3 tähtimerkkiä aiheuttavat draamaa lomien aikana ja yksi, joka rauhoittaa kaikkia


Olitpa sitten kokoontunut perheen kanssa yhteen tai vietät ”virtuaalista yhdessäoloa” läheistesi kanssa tänä vuonna, tuo Joulu oman valonpilkkeen pimeään aikaan.

Kokoontumiseen kuuluu aina pieni draama, aiheuttivatpa sen sitten uteliaat sukulaiset tai pohjaan palanut laatikko. On olemassa myös muutamia horoskooppimerkkejä, jotka ovat omiaan aiheuttamaan tätä draamaa. Tässä ovat kolme tähtimerkkiä, jotka todennäköisesti aiheuttavat draaman tänä jouluna.

Oinas

Oinaalle tyypillinen, muiden neuvominen, näyttäytyy joskus vitsin heiton muodossa, joka saattaa aiheuttaa ärsytystä muissa ja myös nöyryyttää. Täydellinen alkuasetelma draamalle, joka saattaa päättyä siihen, että tilanteesta poistutaan ovet paukkuen.

Vesimies

Vesimies viihtyy paljon erakkomerkkinä omissa oloissaan, mutta jos keskustelu kulkeutuu linjalle, jossa hänen ajatussuuntauksensa, poliittinen näkökanta tai uskomukset kyseenalaistetaan, ei tämän tähtimerkin edustaja voi olla kiihtymättä ja puolustamatta omia aatteitaan, jotka hän osaa perustella taitavasti tosiasioihin nojaten. Jos näin käy, kannattaa valmistautua korvia kuumottavaan saarnaan!

Neitsyt

Neitsyet ovat täydellisyyden tavoittelijoita, eivätkä he tarkoita missään nimessä pahaa, kun mainitsevat väärän värisestä lahjapaperista paketissa kuusen alla. Tämä on vain asia, joka saattaa ärsyttää hyvin paljon muita, jotka ovat viettäneet valmistelujen parissa tuntikausia. Eikä sitä auta se, että neitsyt usein myös kertoo, kuinka hän olisi tehnyt asian paljon paremmin.

Onneksi on olemassa eräs merkki, jonka luonteelle on ominaista olla sovittelijan roolissa, ja tämä tähtimerkki on kaksonen. Leikkisänä ihmisenä, kaksonen pehmittää tunnelmaa ja saattaa estää riitoja paisumasta liian suureksi. Olisipa joku perheestä kaksonen!

Jaa kavereille, jotta jokainen pystyy ennakoimaan, syntyykö lähipiirissä draamaa!

Lähde: Pure Wow


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.