Nämä teot kertovat paljon enemmän, kuin pelkät sanat.

Naisille on tärkeää kuulla säännöllisesti, että heitä rakastetaan ja he ovat tärkeitä. Aina ei kuitenkaan tarvita sanoja kertomaan, että olet hänelle tärkeä osa hänen elämäänsä. On olemassa erilaisia pieniä ja suurempia tekoja, jotka puhuvat puolestaan ilman sanoja.

Monemme miehelle onkin vaikeaa sanoa ääneen, kuinka tärkeä ja rakas kumppani oikeastaan on. Jos hän rakastaa sinua, ei hän kuitenkaan voi peittää sitä, vaan näyttää tunteensa tekojen avulla.

Seuraavat kymmenen tekoa todistavat, että sinä todella olet hänelle tärkeä.

 1. Tulevaisuuden suunnittelu
  Kun mies käyttää me-sanaa, on se selvä merkki siitä, että hän suunnittelee yhteistä tulevaisuutta kanssasi, olipa kyseessä sitten lomareissu kahdestaan tai yhteinen koti.

 2. Pelkojen kohtaaminen
  Kun toinen henkilö on meille tärkeä, teemme hänen puolestaan asioita, joita pelkäämme, tai jotka ovat meille epämiellyttäviä. Miksi? Koska rakastamme häntä.

 3. Iloisuus
  Rakkaus täyttää meidät positiivisilla tunteilla, kuten motivaatiolla, ilolla ja onnella, emmekä osaa piilottaa tunteitamme! Rakkaus sinuun tekee äreästäkin äijästä hyväntuulisen miehen!

 4. Tarkkailu
  Kiinnitä välillä huomiota siihen, miten hän katsoo sinua. Kun hän rakastaa sinua, huomaat sen kyllä’ hänen silmistään ja hymystään.

 5. Kosketus
  Silittääkö hän hellästi hiuksiasi, ottaa sinua kädestä kiinni tai hieroo niskaasi? Hän ei itse välttämättä edes huomaa pieniä kosketuksiaan, sillä ne tulevat häneltä jo niin luontevasti.

 6. Rentoutunut olo
  Kun hän on sinun seurassasi rentoutunut ja oma itsensä, tiedät hänen nauttivan läsnäolostasi. Hän voi näyttää tunteensa sinua kohtaan vapautuneesti, eikä hänen tarvitse esittää mitään.

 7. Luottamus
  Miehelle voi joskus olla vaikeaa kertoa huolistaan ja peloistaan muille. Jos hän paljastaa nämä tunteensa sinulle, on se merkki siitä, kuinka tärkeä olet hänelle.

 8. Hän ymmärtää sinua, tai ainakin yrittää
  Naisilla puolestaan on välillä taipumus näyttää hyvinkin paljon tunteitaan, ja ne saattavat joskus dramaattisimmillaan ärsyttää miestä. Jos olet hänelle tärkeä, hän kuitenkin yrittää ymmärtää ja tukea sinua, vaikka olisitkin välillä kunnon drama queen.

 9. Kiinnostus
  Hän haluaa aidosti tietää, millainen päiväsi oli, miten töissä meni ja oliko sinulla kivaa tyttöjen kanssa.

 10. Huolehtiminen
  Kun olet sairas, hän tekee sinulle ruokaa, käy apteekissa hakemassa lääkettä ja peittelee sinut vilttiin. Huolen pitäminen on kenties suurin välittämisen ja rakkauden osoitus.

  Kun mies tekee edellä mainittuja asioita, ei sanoja aina edes tarvita!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Wunderweib / Kuva: Ryan Jacobson, Unsplash