Jos huomaat nämä kymmenen merkkiä, olet onnekas! Olet kenties löytänyt elämäsi rakkauden.

Kun tapaa uuden ihmisen ja aloittaa tämän kanssa suhteen, tulee jossain kohtaa väkisinkin esiin seuraava kysymys: olenko löytänyt elämäni rakkauden?

Alkuhuuma voi olla niin voimakas, että on vaikeaa tunnistaa, onko kyseessä todellinen rakkaus, vai pelkkä voimakas alkuvaiheen ihastuminen, joka hiipuu aikanaan.

Seuraavat 10 merkkiä auttavat sinua tunnistamaan, onko kyseessä elämäsi rakkaus ja se oikea.

 1. Aina kun sinulle tapahtuu jotain ihanaa, kamalaa, erikoista tai vakavaa, kerrot siitä heti ensimmäisenä hänelle. Jos tämä on molemminpuolista, olet luultavasti löytänyt sen oikean.

 2. Vaikka riitelisitte rajustikin, tiedätte aina, että kyseessä on vain ohimenevä riita, eikä suhteenne kaadu siihen.

 3. Sinusta tuntuu kamalalta, kun hän ei voi hyvin, ja teet kaikkesi, jotta voisit auttaa häntä voimaan paremmin. Tämä on molemminpuolinen tunne.

 4. Kun hän on poissa, ettekä näe toisianne hetkeen, tuntuu sinusta siltä, että jotain puuttuu elämästäsi.

 5. Ette kumpikaan pelkää olla oma itsenne toistenne seurassa, ja luotatte siihen, että toinen rakastaa teitä sellaisena kuin olette.

 6. Teette toisillenne pieniä palveluksia ja yllätyksiä pyytämättä, ja haluatte aina tuottaa toisillenne iloa.

 7. Vietätte kaikkein mieluiten aikaa toistenne seurassa, ja teille on itsestään selvää, että vietätte vapaa-aikanne yhdessä mahdollisimman paljon.

 8. Voitte kuitenkin vapaasti nähdä myös omia ystäviänne ja viettää aikaa yksinkin, ja kumpikin antaa toiselle tilaa, kun toinen sitä tarvitsee.

 9. Pystytte puhumaan avoimesti yhteisestä tulevaisuudesta, ja se tuntuu ihan luonnolliselta.

 10. Kun jotain ikävää sattuu toiselle, on toinen aivan itsestään selvästi tukemassa ja auttamassa toista, tarkoittipa se sitten sairaalan odotushuoneessa istumista tai toisen valmistelua työhaastatteluun keskellä yötä.

  Jos nämä merkit kuulostavat tutulta, olet hyvin todennäköisesti löytänyt elämäsi rakkauden!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Wunderweib / Kuva: Nathan Dumlao, Unsplash