Kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin, kun olette yhdessä.

On aivan normaalia miettiä välillä, että tuleeko suhteenne kestämään pidemmän päälle. Se on jopa todella yleistä.

On olemassa paljon erilaisia merkkejä, jotka paljastavat, tuleeko suhteenne kestämään vai ei. Usein kuitenkin jätämme huomiotta hyvin yleisen ja helpon tavan tehdä johtopäätöksiä. Voit nimittäin päätellä suhteenne tilan seuraavasta asiasta: miten vietätte aikaa yhdessä.

Jos teistä tuntuu mukavalta ja hyvältä olla keskenänne, jos teillä on hauskaa yhdessä ja kommunikoitte keskenänne hyvin, suhteenne on todennäköisesti oikein hyvällä pohjalla.

Jos teillä puolestaan ei oikein ole mitään puhuttavaa tai riitelette jatkuvasti kaikesta, on suhde luultavasti päättymässä pian. Paljastavaa on myös se, ettette ylipäänsä edes vietä enää aikaa yhdessä.

Nämä merkit on kuitenkin mahdollista jättää huomiotta varsinkin suhteen alussa, kun kaikki on vielä ihanaa ja jännittävää. Kiinnitä kuitenkin huomiosi seuraaviin asioihin, kun vietätte aikaa yhdessä.

Jos vietätte yhdessä aikaa ja seuraavat merkit toteutuvat, on suhteenne heikolla pohjalla, eikä luultavasti jatku pitkään.

  • Alkoholi

Vaikka onkin yleistä käydä drinkeillä, kun menette treffeille, kannattaa kiinnittää huomiota siihen, ovatko drinkit välttämättömiä suhteessanne. Jos olette jatkuvasti juomassa alkoholia, ettekä pysty muuten rentoutumaan suhteessanne, ei tilanne näytä kovin hyvältä.

  • Ette tekstaile toisillenne

Jos ette lähetä toisillenne päivisin lainkaan viestejä ja näytä ajattelevanne toisianne, ei sekään ole hyvä merkki.

  • Hiljaisuus

Onko hiljaisuus välillänne aivan luonnollista, vai ahdistaako sinua, jos ette hetkeen puhu keskenänne ja on aivan hiljaista? Jos hiljaisuus tuntuu ahdistavalta tai vaivaannuttavalta, ei se ole hyvä asia.

  • Eri käsitys hauskuudesta

Jos teillä on aivan eri käsitykset siitä, mikä on hauskaa, voi siitäkin tulla ongelma. Jos toinen vaikkapa rakastaa patikointia ja toinen shoppailua, ei se aina lupaa hyvää.

  • Kumppanin tarpeet ovat ykkösenä

Jos huomaan aina suunnitelmia tehdessänne, että kumppanisi haluaa tehdä asiat omalla tavallaan, eikä jousta lainkaan tai ota sinua huomioon, on suhteenne luultavimmin jäämässä lyhyeksi.

  • Sohvaperunat

Istutte enemmän ja enemmän sohvalla tekemättä oikeastaan mitään, ettekä enää vaivaudu käymään ulkona yhdessä.

  • Muuta mielessä

Sinulla on aina muuta mielessä, kun olet kumppanisi kanssa. Todennäköisesti tekstailet tai skrollaat puhelintasi samalla, kun vietät aikaa kumppanisi kanssa, etkä juurikaan kiinnitä huomiota häneen. Tätä ei tosin lasketa, jos olette olleet yhdessä jo ikuisuuden.

  • Ärsytätte toisianne

On aivan normaalia, että suhteessa tulee välillä riitoja, mutta jos kaikki toisen tekemisissä ärsyttää, ja tappelette jatkuvasti kaikista mitättömän pienistä asioista, ei se lupaa hyvää.

  • Isot asiat

Ette koskaan puhu yhdessä isoista asioista, kuten siitä, menettekö joskus naimisiin, haluatteko lapsia tai mitkä ovat suurimmat unelmanne, ja miten haluaisitte toteuttaa ne.

  • Romantiikka puuttuu

Jos ette enää tee mitään romanttista yhdessä, ettekä enää näe vaivaa pitääksenne suhteen jännittävä ja yllättävänä, on olemassa melko suuri todennäköisyys, että suhteenne tulee kaatumaan.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Bustle