Reddit-käyttäjät jakoivat viisauksiaan.

Nettiyhteisöt ovat mahtavia paikkoja kysellä neuvoja ja ehdotuksia erilaisista asioista ja ne poikivat usein hauskoihin ja mielenkiintoisiinkin listausuutisiin. Tällä kertaa asialla ovat Reddit-sivuston käyttäjät.

Redditissä vastattiin kysymykseen ”Mitä kaikkien tyttöjen/naisten pitäisi tietää?”. Vastaukset vaihtelivat käytännöllisistä neuvoista toisten vakuutteluun ja mottoihin.

Tässä 10 poimintaa vastauksista:

1. Terveytesi on tärkeää

Varaa aika säännöllisesti lääkärintarkastukseen sekä gynekologille. Opettele tekemään rintatutkimus. Ja mikä tärkeintä, älä koskaan epäröi puhua lääkärille, jos epäilet jonkin olevan vialla, vaikka olisikin kyse jostain nolottavasta asiasta. Reddit-käyttäjä meruliankin muistutti, että lääkärit ovat nähneet kaiken mahdollisen ja eivät mene hämilleen.

2. Sinun ei ole pakko haluta lapsia

Siinä ei ole mitään väärää, jos ei halua lapsia eikä lasten haluamisessakaan ole mitään väärää. Mutta päätös olla hankkimatta lapsia on sellainen, mikä voi johtaa usein kielteiseen arvosteluun omilta perheenjäseniltä ja ystäviltä.

”Naiset kohtaavat suuren paineen lisääntymisestä ja useimmat eivät ymmärrä valintaa olla hankkimatta lapsia. Paskat heistä. Se on sinun elämäsi ja sinun kohtusi. Kukaan ei voi ennustaa mitä kadut tai et kadu elämäsi aikana”, memory-eater kirjoitti vastauksessaan.

3. Käy aina pissalla seksin jälkeen

Tällä tavoin pääset eroon bakteereista, joita on saattanut kertyä virtsaputkeen, ja vähennät mahdollisuutta virtsatieinfektioon.

4. Pidä huolta, että rintaliivisi ovat oikean kokoiset

Käy mittauttamasas kokosi paikallisessa rintaliivimyymälässä. On myös hyvä idea käydä uusimassa mittaus muutaman vuoden välein, etenkin jos kropan muodot ovat muuttuneet.

5. Kroppasi ei ole outo

”Tissit, mahat, jalat, korvat, nenät, KAIKKI tulevat eri kokoisina, muotoisina ja erilaisilla karvamäärillä. Lopeta itsesi ja toisten arvostelu reisien välissä olevan raon koosta, mahan pullotuksen määrästä farkkujen yllä ja siitä, kuinka monta leukaa jollakin on”, HeeeyAssbutt ohjeisti.

6. On ihan ookoo nauttia, haluta ja tavoitella seksiä

Maxxters neuvoi Reddit-ketjussa asian suhteen näin: ”Hyväksy seksuaalisuutesi ja tiedosta se, että fantasioinnissa ja himoissa ja niiden toteuttamisessa turvallisesti ja yhteisymmärryksessä ei ole mitään väärää.”

7. Kaikesta ei tarvitse pyytää anteeksi

”Se on vain yksi sana, mutta sen sanominen kymmenen kertaa päivässä joka päivä alkaa vaikuttaa siihen, kuinka näet itsesi ja muut ympärilläsi”, ohmycat huomautti ketjussa.

8. Kodista ja autosta huolehtiminen

Miksi olla jonkun toisen varassa yksinkertaisissa tehtävissä? ”Sinulla pitäisi aina olla perustyökalupakki kotonasi ja tietää, kuinka sen välineitä käytetään ja sama auton peränkontin kanssa”, vogueadishu sanoi.

9. Ole aito itsellesi

”Ole juuri niin hauska, itsenäinen, viisas, seksikäs, ärsyttävä, vaikea ja puhelias kuin olet. Joku arvostaa sitä ja he ovat niitä, joiden haluatkin arvostavan sinua”, Alexispinpgh opasti hyvin sivustolla.

10. On parempi olla yksin kuin väärän kumppanin kanssa

”Et voi eikä sinun pitäisi edes yrittää muuttaa toista ihmistä. Jos et voi hyväksyä ja rakastaa häntä sellaisena kuin hän on, hän ei ole oikea sinulle. Jos hän ei tee sinua yhtä onnelliseksi kuin hän itse on, on aika mennä eteenpäin”, Funchy kertoi ohjeenaan kaikille maailman naisille.

Lähde: Huffington Post