Näitä pariskuntatyyppejä vihataan – oletko sinä kumppanisi kanssa joku näistä?

Tietyn tyyppiset pariskunnat voivat tehdä muut hulluksi.

Parisuhteessa on hauskaa, ainakin aluksi, mutta pariskunnan osapuolten lähipiirille se ei aina ole yhtä hauskaa. Tämä johtuu siitä, että pariskunta päätyy käyttäytymään kuin jokin alle listatuista pariskuntatyypeistä.

Kymmenen pariskuntatyypppiä, joita ihmiset eivät voi sietää:

10. Riitelijät

Riidat ovat rajuja ja sovintoseksi samanlaista. Riitely on kuitenkin lähipiirille epämiellyttävää, jos he joutuvat sitä todistamaan tai jatkuvasti kuuntelemaan pariskunnan osapuolten tunteiden vuodatusta riitelyn jälkeen.

9. Rakastavaiset

Tämäkin pariskunta tekee lähipiirinsä olon epämukavaksi, mutta eri syystä  kuin riitelijät. Rakastavaisilla on suuria vaikeuksia pitää näppinsä erossa toisistaan ja heidän imuttelutuokionsa ovat vaarassa äityä niin kiihkeiksi, että kaverit saavat välillä pelätä joutuvansa todistamaan reaaliaikaista aikuisviihdettä.

8. Some-pari

Tämä pariskuntatyyppi kommunikoi Facebookin tai Twitterin avulla. Pariskunta pakottaa muut näkemään ja lukemaan heidän söpöjä lepertelyviestejä toisilleen. Tällaisen pariskunnan pitäisikin muistaa, että sosiaalisessa mediassa todella ollaan sosiaalisia ja muut näkevät siellä julkaistuja asioita, elleivät ne ole yksityisviestejä. Siksi onkin hyvä miettiä, sanoisiko kumppaninsa Facebook-profiilin seinälle kirjoittamaa siirappista viestiä ääneen kavereiden kuullen. Jos vastaus on ei, kannattaa se silloin pitää yksityisenä eikä kaikkien luettavissa.

7. Alistaja-alistettava

Tässä parissa toinen on pomo ja toinen tekee, mitä toinen sanoo. Sitä on kamala katsoa ja muut tietävät, että jossain vaiheessa alistuvan mitta täyttyy, hän räjähtää kaikkien kuullen ja kertoo olevansa vihainen eikä jaksa enää moista kohtelua. Tätä ennen pariskunnan lähellä on vaikea olla, koska kukaan ei tiedä mitä tehdä asialle, antaako olla vai puuttua tilanteeseen vain saadakseen kuulla toivotuksen olla puuttumatta parin asioihin.

6. Kaikkitietävä ja holhoava pari

Pariskunta luulee, että vain koska heillä on onnistunut suhde, he voivat sen nojalla neuvoa muita ja kertoa muille, kuinka muiden elämä on surkeaa ja yllättäen he tietävät onnistuneen elämän reseptin. Tällainen pari puhuu etenkin sinkkukavereilleen holhoavasti ja ohjeistaa muita kertoen, mitä he yhdessä ovat oppineet: ”No, kommunikointi on erittäin tärkeä, me olemme oppineet, että…”.

5. Syrjäytyjät

Tämä pariskunta vetäytyy omiin oloihinsa yhteisissä illanistujaisissakin ja naureskelee kuiskituille sisäpiirin vitseille. He ovat niin rakastuneita, että heille muu maailma ei ole olemassa. Hyvä heille, mutta yhteistä aikaa halunneet kaverit eivät arvosta. On muutenkin hyvä löytää tasapaino kavereiden ja parisuhteen välille, missä syrjäytyjillä on monesti työstettävää.

4.On/off-pariskunta

Tämä pariskuntatyyppi pursuaa draamaa. Tämä on monesti riitelijöiden seuraava vaihe. He eroavat, koska intohimo. He palaavat yhteen, koska intohimo. Ja siinä välissä he murjottavat ja valittavat kavereilleen, koska intohimo! Lähipiiri kuitenkin väsyy jatkuvaan suotamiseen ja huopaamiseen ja vain toivoo pariskunnan jo päättävän ollako vai eikö olla yhdessä.

3. Me sitä ja me tätä -pari

Oli puheenaihe mikä tahansa, tällainen pari saa aina jutun kääntymään itseensä. Se on loppumatonta. Oli puhe sitten uudesta kahvilasta, pariskunta alkaa kertoa ensimmäisen yhteisen yönsä jälkeen tehdystä kahvilavisiiitistä tai sitten kaveri hakee tukea, kun pomo suututtaa ja tuen sijaan saakin kuulla, kuinka me sitä ja me tätä -parin toinen osapuoli sai melkein potktu, kun tekstaili toiselle koko päivän.

2. Peilikuvat

On hyvästä ja tervettä, että pariskunnan osapuolilla on asioita, joista molemmat ovat kiinnostuneet. Vielä tärkeämpää on kuitenkin arvostaa toisen omia kiinnostuksen kohteita eikä olla kuin samasta muotista veistetyt. Sama persoona -parissa pariskunnasta on kuitenkin tullut toistensa peilikuvat.

1. Kavereiden kautta riitelijät

Tämä on listan pariskuntatyypeistä pahin. Yleensä näin käy, kun tulee läheiseksi pariskunnan kummankin osapuolen kanssa. Neuvot kerran ja pian parin molemmat osapuolet haluavat tavata voidakseen purkaa asioita pariskunnan toisesta osapuolesta ja pyytää välittämään toiselle viestejä, kun he eivät keskenään tule toimeen. Se on lapsellista, epäreilua ja laittaa kaverit hankalaan tilanteeseen.

Lähde: Guyism


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.