Näitä asioita jokainen nainen ajattelee kävellessään yksin kadulla

Näistä ajatuksista edes yksi on käynyt jokaisen naisen mielessä kävellessä kaupungilla.

Yksin käveleminen kaupungilla saa ajatukset kulkemaan omia polkujaan ja miettimään erinäisiä asioita. Lähes jokaisen naisen mielessä käy kuitenkin ainakin yksi seuraavista lauseista:

”Olisi pitänyt mennä taksilla”

Etenkin isommissa kaupungeissa näin on helppo ajatella, kun määränpäähän on matkaa vielä useampi kortteli. Alkumatka menee vielä mukavasti, mutta kun matka ei tunnu etenevän ja takana on yhtä monta korttelia kuin edessäkin, kävely alkaa tuntua huonolta idealta. Puolivälissä ei kuitenkaan enää viitsi tilata taksia, vaan matkan kävelee loppuun toivoen, että olisi mennyt taksilla.

”Seuraakohan hän minua?”

Olet kävellyt 10 minuuttia ja yksi ja sama tyyppi on tullut perässäsi – sattumaa vaiko stalkkeri? Kun takana tulevan olemassa olo alkaa häiritä, mieleen tulee kummasti itsepuolustuskeinoja, joita on nähnyt vaikkapa Miss Kovis -elokuvassa. Kun seurannut tyyppi kääntyy eri suuntaan voi kuitenkin huokaista helpotuksesta, kun ei joudukaan kokeilemaan televisiosta nähtyjä juttuja itse.

”Mistähän hän on ostanut tuon takin?”

Kadulla kävellessä monesti kiinnittää huomiota siihen, mitä muilla naisilla on yllään ja osan asukokonaisuutta katsoo ihaillen vain pohtiakseen myöhemmin, että kuinka itse onnistuisi jäljittelemään sitä. Jotkut kuluttavat kotiin päästyään paljon aikaa netissä, koettaen löytää kadulla nähdyn vaatteen.

”On niin hikikin”

Kumpi on pahempi: alipukeutua ja kävellä kotiin sormien kihelmöidessä, korvien sykkiessä ja nenän vuotaessa vai ylipukeutua ja kävellä kotiin hikoillen ja haluten repiä vaatteet yltään? Rehellisesti, ei ole väliä onko muutama aste pakkasta vaiko helle, sillä kävellessä tulee lähes aina hiki.

”Miksi laitoin nämä kengät, kun tiedän näiden sattuvan?”

Mietitkö miksi upea kenkäpari näyttää vielä niin uudelta? Koska et pysty käyttämään niitä missään, jos se vaatii kävelyä ja tai seisomista niissä pidempään.

”Minulla on liikaa tavaraa mukana”

Mukana on käsilaukku, salikassi, ostoskassi, lounas ja ruokaostokset. Tavaraa ja kannettavaa riittää. Kun viimein saat purkaa kantamuksesi, on siitä aiheutuva kevyt olo melkein koko vaivan arvoista.

Lähde: Elite Daily


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.