Näiden viiden asian sanominen kolmekymppiselle sinkulle ei juuri hyödytä mitään.

Kun ikämittariin pärähtää lukemaksi 30, alkavat ihmiset kohdella sinua eri tavoin – varsinkin, jos olet sinkku, koska et ole enää korkeakoulun jälkeisessä vaiheessa. Et ole enää nuori tyttö, vaan monen mielestä olet iässä, jolloin elämän suuntaviivat ovat selvillä – tai ainakin pitäisi olla.

Yli 30-vuotiaana olemiseen liittyvät lapset ja tylsä aikuisuus, mutta se johtuu naistenlehti Cosmopolitan mukaan vanhanaikaisista käsityksistä, jotka johtavat usein vanhentuneisiin neuvoihin, joita kukaan ei ole pyytänyt. Tämän takia lehti listasi 5 asiaa, joita ei koskaan pitäisi sanoa yli 30-vuotiaalle sinkkunaiselle.

Älä sano näitä asioita:

1. ”Sinun täytyy saada lapsi ennen kuin täytät 35.”

Tutkimukset ovat osoittaneet, että on vaikeampi saada lapsia yli 35-vuotiaana, mutta se ei tarkoita, etteikö se olisi mahdollista. Tästä on hyviä esimerkkejä julkkisten maailmassa, kuten Julianne Moore ja Nicole Kidman ja heidän lisäkseen lukuisat tavalliset naiset ovat siinä onnistuneet.

2.”Sinun pitäisi kokeilla nettideittailua.”

Moni sinkku on tätä varmasti itsekin pohtinut ja kokeillutkin. Lopputuloksena on voinut olla epätoivottojua kuvia miesten ”värkeistä” tai huonoja Tinder-treffejä. Monet olettavat nettideittailun nopeuttavan kumppanin löytämistä, mutta toisinaan se voi vain saada sinkkudeen tuntumaan pahemmalta.

3. ”Olet liian nirso.”

On huvittavaa, miten nuorena sanotaan, että ei kannata koskaan asettua aloilleen ja kannattaa tavoitella unelmiaan. Mutta kolmekymppisenä pitäisikin yllättäen muuttaa suhtautumista ja eikä pitää niin korkeita odotuksia kumppanin suhteen.

4. ”Et voi ymmärtää. Sinulla ei ole lapsia.”

Sinkut tietävät, kuinka kiire voi olla kolmekymppisillä ystävillään, joilla on lapsia ja täytyy olla haastavaa huolehtia pienestä ihmisestä. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö he voisi olla empaattisia ja tukena ystävilleen. Kannattaa joskus kokeilla.

5. ”Et tapaa Sitä Oikeaa baarissa.”

Se voi olla toki totta, mutta hauskempaa on olla tapaamatta Sitä oikeaa, kun on juoma kädessä ja meneillä hyvä keskustelu ystävien kanssa.

Monet yli 40-vuotiaat naiset ovat kertoneet, kuinka elämä 30-39-vuotiaana on ollut heidän lempiaikaansa, koska silloin heillä oli mukavin olo omassa kehossaan ja he olivat saaneet selkoa asioihin, jotka kummastuttivat vielä parikymppisenä. Yllä olevien lauseiden sijaan kolmekymppisille pitäisikin sanoa vain näin: ”Valmistaudu elämäsi parhaimpaan vuosikymmeneen.”

Lähde: Cosmopolitan