Miesbloggari paljastaa, että mies tuskin haluaa deittailla sinua, jos seuraat näitä trendejä.

Saatat itse ajatella näyttäsi seksikkäältä ja trendikkäältä, mutta mies saattaa olla asiasta aivan eri mieltä. Tietenkin tässä kohtaa on pakko muistaa mainita, että se mitä itse ajattelet tyylistäsi, on toki paljon tärkeämpää, kuin miesten miellyttäminen.

Jos kuitenkin haluat maksimoida mahdollisuutesi päästä treffeille miehen kanssa, kannattaa kenties välttää pukeutumisessa asioita, joita mies todennäköisesti tulee inhoamaan.

Seuraavat 5 trendiä saavat miehen todennäköisesti kieltäytymään treffeistä kanssasi.

 1. Liikaa meikkiä
  Jos näytät siltä, että olet levittänyt meikit naamaasi telalla tai olet karannut sirkuksesta, ei mies luultavasti ole kovinkaan innoissaan treffeistä kanssasi.

 2. Liikaa kaula-aukkoa
  Jotkin asiat kannattaa jättää mielikuvituksen varaan. Kaula-aukkoa on hyvä näyttää sen verran, että kiinnostus herää. Lolloja ei kuitenkaan kannata esitellä liikaa, sillä se vie huomion pois kaikesta muusta, kuten vaikkapa kasvoistasi tai siitä, mitä sanot.

 3. Liika seksikkyys
  Pyri välttämään sitä, että näytät stripparilta. Se saa miehen miettimään oletko sinä kenties liian helppo, ja kuinka monta miestä sinulla on ollut ennen häntä.

 4. Älä matki julkkiksia
  Mies ei myöskään innostu siitä, että kopioit jonkun julkkiksen tyylin kampausta ja vaatteita myöden. EI jatkoon!

 5. Älä käytä liian isoja timantteja ekoilla treffeillä
  Mies saattaa säikähtää, jos puet päällesi isoimmat timanttisi heti ekoilla treffeillä. Hän saattaa ajatella, että joko sinulla on enemmän rahaa kuin hänellä, tai hän saattaa pelätä, että sinä odotat hänenkin antavan sinulle lahjaksi yhtä isoja timantteja, mihin hänellä ei kenties ole lainkaan varaa.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Your Tango / Kuva: Jernej Graj, Unsplash