Miehelle on tärkeää saada näitä asioita vaimoltaan ollakseen onnellinen.

Meillä naisilla on paljon erilaisia odotuksia aviomiehellemme. Hänen pitäisi olla kiltti ja hellä, samalla kuitenkin myös mielenkiintoinen ja itsenäinen. Hänen pitäisi auttaa kotitöissä, osata remontoida ja kokata edes jotain muuta kuin eineksiä mikrossa. Hänen pitäisi pitää itsestään huolta, olla urheilullisessa kunnossa ja pukeutua hyvin. Lisäksi hänen taloutensa, libidonsa ja makuukamaritaitojensa tulisi olla erinomaisessa kunnossa.

Ei siis ole aivan helppoa täyttää meidän naisten odotuksia!

Miehilläkin on kuitenkin aivan samalla tavalla omat odotuksensa siitä, millainen täydellisen aviovaimon tulisi olla.

Näitä 10 asiaa mies nimittäin toivoo aviovaimoltaan:

 1. Luottamus
  Toki mies haluaa voida luottaa vaimoonsa sen suhteen, ettei tällä ole syrjähyppyjä avioliiton ulkopuolella. Luottamus kuitenkin merkitsee myös sitä, että mies tietää voivansa avautua vaimolleen ja kertoa tälle huolensa ja murheensa.

 2. Tuki
  Miehillä on huolia, stressiä ja pelkoja aivan kuin meillä naisillakin. Miehelle on todella tärkeää, että hänen naisensa tukee häntä kaikessa, ja uskoo häneen.

 3. Ei paineita
  Miehelle on tärkeää tietää, että hänen naisensa rakastaa häntä silloinkin, kun mies epäonnistuu. Jos mies vaikkapa menettää työnsä tai sairastuu, on hänelle ehdottoman tärkeää, että rakkaus pysyy eikä nainen kävele pois.

 4. Rehellisyys
  Vaikka mies haluaakin naiselta tukea, haluaa hän toisaalta myös, että nainen on rehellinen. Jos miehelläsi siis on päällään aivan kamalat uudet housut, kerro se hänelle. Tee se kuitenkin ystävällisesti!

 5. Hassuttelu
  Miehet eivät jaksa aina pitää yllä kulissia, jossa he ovat vakavia ja istuvat kravatti tiukalla solmulla yritysneuvottelussa. Mies haluaa myös voida hassutella naisensa kanssa, ja toivoo tietysti naisensa hassuttelevan mukana.

 6. Kommunikaatio
  Miesten on usein vaikeampaa puhua suhteen ongelmakohdista, kuin naisten. Siksi naisen tulisikin pystyä nostamaan ongelmat esiin ja puhua niistä, sillä miehelle se on vaikeampaa.

 7. Rohkeutta seksissä
  Seksi on tärkeä osa parisuhdetta, ja miehelle on tärkeää, että nainen on sängyssä rohkea. Tärkeintä ei nimittäin ole täydellinen kroppa, vaan se, että nainen uskaltaa heittäytyä ja pitää hauskaa.

 8. Samanlaiset arvot
  Kun mies sitoutuu naiseen, haluaa hän samaa kuin mekin: hän haluaa kumppanin, jolla on samanlaiset arvot kuin meillä. On tärkeää, että nainen toivoo tulevaisuudelta samanlaisia asioita kuin mieskin, ja yhdessä on helppo vanheta.

 9. Itseluottamus
  Vaikka mies rakastaakin naiselta saamaansa huomiota, on hänelle tärkeää, että nainen pitää kiinni omista rajoistaan, kiinnostuksenkohteistaan ja mielipiteistään. Vahva nainen on seksikäs, eikä kukaan halua kumppanikseen kynnysmattoa.

 10. Koti
  Miehelle on tärkeää, että hänellä on rento ja kotoisa olo naisen seurassa. Kumppanin kanssa olemisen pitäisi tuntua luonnolliselta ja helpolta, aivan kuin olisi kotona.

  Panosta siihen, että pystyt tarjoamaan miehellesi näitä asioita!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Wunderweib / Kuva: Jonathan Borba, Unsplash