Naisten varjostusvillitys leviää – nyt osansa saavat jalat

Varjostusvillitys on levinnyt yläkropasta alemmas.

Helmikuussa kerroimme niskan varjostamisen yleistyvän, mutta varjostusvillitys ei ole pysähtynyt siihen. Nyt kauneusbloggarit ovat alkaneet julkaista lyhyitä videoklippejä Instagramissa siitä, kuinka varjostavat jalkojaan – alla yksi esimerkkivideo Nikki Frenchilta:

Jalkojen varjostaminen ottaa oman aikansa ja siinä voivat myös olla apukädet tarpeen, kuten makedonialainen kauneusbloggari Make-up by Meri, joka sai inspiraatiota kokeiluun poikansa ihmiskehon anatomiaa käsittelevästä kirjasta, näyttää:

Trendi on otettu hieman hämmentyneesti vastaan ja Instagramissa yllä olevia videoita on kommentoitu todeten jalkojen varjostus naurettavaksi sekä ihmetelty, mikä pointti koko touhussa on.

”Tätäkö ihmiset tekevät nykyisin? Olen liian vanha tähän…”, Nikki Frenchin esimerkkivideon kommenteissa yksi nainen kummastelee.

Tämän lisäksi esimerkiksi Women’s Health pohtii, eikö varjostukseen käytetyt meikkituotteet tartu vaatteisiin tai kaikkeen, missä jalkansa varjostanut istuu.

”Kuulostaa suurelta määrältä lisää pyykkiä meidän korviin. Sitä paitsi jalkasi varmasti jo näyttävät upealta söpössä kesämekossa ja korkokengissä”, lehti toteaa.

Women’s Healthin mukaan jalkoja voi ehostaa yksinkertaisemminkin esimerkiksi kuorimalla jalkojen ihoa ja laittamalla itseruskettavaa tai sipaisemalla hieman hohtoa antavaa puuteria jalkojen etupuolelle, jotta ne näyttävät pidemmältä.

Mitä mieltä sinä olet jalkojen varjostamisesta? Ota kantaa alla kommenteissa!

Lähde: Women’s Health


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.