Kasvojen lisäksi niskakin varjostetaan – uusi kauneustrendi jakaa mielipiteet

Niskan varjostaminen on teilattu muun muassa tarpeettomaksi.

Kasvojen varjostaminen on varsin yleinen tapa ja osa monien meikkirutiineja, mutta varjostamista voi tehdä myös muualle. Kauneusbloggaaja Huda Kattanin videotutoriaali niskan varjostamisesta on tuonut uuden kauneustrendin otsikoihin meillä ja maailmalla.

Helmikuun alussa Kattan julkaisi Instagram-sivullaan lyhyen ohjeen, miten niskaa voi varjostaa ja saada sen näyttämään kapeammalta. Alun perin MakeupWearables Hairstylesille tehty tutoriaali on osoittautunut Instagram-käyttäjien keskuudessa suosituksi.

Videolla Kattan tekee kaksi pystysuoraa raitaa kummallekin puolelle niskaansa käyttäen omaa ihoaan pari sävyä tummempaa aurinkopuuteria ja häivyttää sen. Sitten hän laittaa keskelle nestemäistä meikkivoidetta vaaleammassa sävyssä ja häivyttää senkin.

Vaikka Kattanin omalla Instagram-sivulla niskan varjostus on saanut positiivisen vastaanoton videotutoriaalin kerättyä yli 77 000 tykkäystä, on kommentoijien keskuudessa vastaanotto ollut osittain toinen; Instagram-käyttäjät ovat ihmetelleet, miksi niskaa pitäisi varjostaa.

”Minusta tämä on tarpeetonta”, yksi kommentoi tutoriaalia toisen lisätessä, kuinka varjostusinnostus on mennyt jo liian pitkälle.

”Tästä on tulossa naurettavaa”, kauneustrendistä on todettu.

”Tämä on mennyt jo yli vitsistä… Varjosta seuraavaksi isovarpaasi näyttämään pieneltä”, videota on kritisoitu myös MakeupWearables Hairstylesin Instagramissa.

Mitä mieltä sinä olet tästä trendistä – tarpeetonta, naurettavaa vai tervetullut lisä omiin meikkirutiineihin? Kerro mietteesi kommenteissa!

Lähde: Daily Mail


Lyö 1€ Huuhkajille, voita 50€

1. Avaa ilmainen pelitili iBetille ja tee talletus, joka tuplataan (esim. 25€ talletuksella saat 50€ pelirahaa).
2. Lyö 1€ veto Huuhkajille.
3. Jos Venäjä kaatuu, saat 50€ käteisvoiton.