Välillä on hyvä pitää taukoa treffailusta.

Moni nainen voi kokea välillä treffailun työläänä,kun sekä treffiseuralainen että treffit ovat samankaltaisia kerta toisensa jälkeen. Koko treffitouhuun voi kyllästyä ja väsyä, jolloin tauko deittailusta on paikallaan.

Aina tauon tarvetta ei itse kunnolla kuitenkaan tunnista. Alla onkin 5 merkkiä, että sinun kannattaisi pitää pieni tauko deittailusta.

1. Olet välillä vihamielinen treffeillä

Vastauksesi voivat olla tylyjä ja sarkastisia jopa niin, että itsekin yllätyt siitä, mitä suustasi tulee ulos.

2. Ajatus treffailusta väsyttää innostuksen sijaan

Vietät paljon mieluummin koti-illan katsoen elokuvaa äitisi kanssa tai otat videopuhelun ystäviesi kanssa. Ajatus treffeistä saa sinut haluamaan kaivautua peiton alle piiloon.

3. Sinulla on ollut putkeen liian monet huonot treffit

Et tiedä miksi, mutta treffit yksi toisensa jälkeen ovat olleet huonoja. Jostain syystä et ole tavannut aikoihin ketään, joka innostaisi ja kipinät sinkoilisivat kunnolla.

4. Haluat vain kumppanin

Suuri syy treffailulle on kumppanin löytäminen. Joskus sitä haluaa kuitenkin niin paljon, että on vaikea päästä yli huonoista treffeistä. Ihmiset myös huomaavat, jos koetat asettaa heitä johonkin idealistiseen muottiin, mikä ei oikeasti toimisi.

5. Se ei ole enää hauskaa

Tälläytyminen treffeille ei ole enää yhtä hauskaa kuin ennen. Eikä tutustumiskeskustelu treffiseuralaisen kanssa tai treffien jälkeinen nokkela viestittely. Suoraan sanottuna olet kypsynyt koko hommaan.

Tauon pitämisessä ei ole mitään väärää, koska saat kaipaamaasi lepoa ja pystyt tauon jälkeen jatkamaan treffailua uudella, positiivisella asenteella.

Lähde: Glamour