Tietyt merkit puhuvat sen puolesta, että hän on mukana tosissaan – kestävä suhde mielessään.

Moni etsii kestävää rakkautta ja itselleen sopivinta, täydellistä kumppania, mutta mistä sellaisen tunnistaa? Jokaisella on omat mieltymyksensä, mutta on tiettyjä yleisiä ominaisuuksia, jotka puhuvat sen puolesta, että hän on tosissaan kanssasi ja valmis yhteiseen elämään – kunnes kuolema teidät erottaa.

Popsugar listasi 11 merkkiä tällaisestä kumppanista ja me suomensimme ne alle. Näistä merkeistä tunnistat löytäneesi kumppanin, joka pysyy rinnallasi:

1. Hän haluaa sinun olevan onnellinen

Hän haluaa laittaa sinun onnesi omansa edelle. Kun hän näkee sinun hymyilevän, hänen sydämensä täyttyy onnesta ja kun hän näkee sinut surullisena, se tuntuu pahalta. Hän koettaa olla paras kumppani sinulle.

2. Hän on sitoutunut sinuun ja muut eivät kiinnosta häntä

Uskottomuus on yksi yleisimpiä syitä, miksi suhteet päättyvät eroon, mutta hänen kanssaan tätä ei tarvitse pelätä. Hän ei tunne vetoa muita kohtaan, vaan on täysin sitoutunut olemaan kanssas eikä halua rikkoa luottamustasi.

3. Hän haluaa korjata ongelmat suhteessanne eikä vältellä niitä

Hän ei kohauta olkiaan tai vitkastele asioiden selvittämistä, jos ongelmia ilmenee. Hän haluaa ratkaista ongelmat heti, terveellä tavalla kuin pyyhkiä ne maton alle ja pahentaa tilannetta.

4. Hän uskaltaa tuoda ajatuksensa julki ja haastaa sinua tarvittaessa

Ihmisillä on erilaisia mielipiteitä ja kaikesta on mahdotonta olla samaa mieltä. Hän uskaltaakin tuoda esiin omat näkökulmansa ja haastaa mielipiteitäsi. Hän ei anna asioiden olla vain välttääkseen riitelyä, mutta hän myös tunnistaa, mistä asioista ei kannata saikata. Hän osaa ottaa asiat esiin, kun se on tarpeen.

5. Hän tekee kaikkensa piristääkseen sinua

Hän tietää, mistä naruista vetää, jotta näkisi sinun hymyilevän huonona päivänä ja toisiaan yllättää sinua pikkujutuilla.

6. Hän arvostaa intiimiä läheisyyttä yhtä paljon kuin ystävyyttänne

Seksi on olennainen osa suhdetta, mutta se ei ole ainoa asia hänen mielessään. Hänelle myös teidän välinen ystävyyssuhde on tärkeä ja kokee sen suhteenne perustaksi ulkoisen vetovoiman sijaan. Hän kuitenkin vaalii myös intiimiä läheisyyttä.

7. Hän haluaa viettää aikaa ystäviesi kanssa

Hän voi hyvillä mielen viettää aikaa ystäviesi ja perheesi kanssa ja haluaa myös sinun olevan hänen lähipiirinsä seurassa. Hän nauttii siitä, kun näkee sinut elementissäsi omien ihmistesi parissa ja tutustuu ihmisiin, jotka ovat sinulle tärkeitä.

8. Hän laskee sinut osaksi tulevaisuuden suunnitelmia

Jos hän puhuu tulevaisuudesta ja suunnitelmistaan, olet osa niitä. Hän puhuu meistä, ei vain itsestään. Hän haluaa kokea uusia asioita kanssasi ja ei osaa kuvitella tulevaisuutta, jossa sinä et olisi mukana. Hän on innoissaan siitä, mitä tulevaisuus tuo mukanaan teille.

9. Hän juhlistaa saavutuksiaan kuin omiaan

Hän kannustaa sinua ja kun saavutat jotain, hän on ylpeä sinusta – aivan kuin olisi itse saanut sen aikaan. Hän tukee sinua ja haluaa nähdä sinun menestyvän urallasi tai kiinnostuksen kohteidesi parissa.

10. Hän rakastaa puhua sinusta

Hän on saattanut saada omia läheisiään jopa kyllästymään ainaisista jutuista, jotka liittyvät sinuun tai kaikkeen, mitä olette yhdessä tehneet ja kokeneet. Hän löytää tapoja tuoda sinut esiin ja hänestä näkee, että hän välittää sinusta vahvasti.

11. Hän saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi

Kumppanisi ei vain kerro rakastavansa sinua, hän osoittaa sen. Hän tietää, että suhteessa oleminen ei ole aina helppoa, mutta on valmis tekemään töitä suhteen eteen. Hän kuivaa kyyneleesi, kun olet surullinen, huolehtii sinusta, kun sairastat ja saa sinut nauraman. Tiedät, että hän ei noin vain katoa viereltäsi minnekään.

Lähde: Popsugar