Naiset tarvitsevat kukkia, vaikka ne lopulta aina kuolevatkin.

Oli kyse sitten juhlapäivästä tai ei, on olemassa monia syitä, miksi naiset haluavat saada kukkia. Naiset, jakakaa tämä lista kumppaneillenne tiedoksi – ja kumppanit, muistakaa pitää tämä lista mielessänne!

Näistä syistä naiset rakastavat ja ansaitsevat kukkia:

1. Naiset pitävät siitä, että kukat ovat ’tarpeettomia’

Jotkut ajattelevat, että kukkien antaminen on turhaa, sillä kukat kuolevat joka tapauksessa. Itseasiassa naiset rakastavat tätä seikkaa kukissa. Naiset rakastavat sitä, että oma rakas antaa hänelle jotakin lyhytaikaista ja jännittävää. Vaikka kukkien ostaminen vaikuttaisi rahan tuhlaamiselta, naisista on mukava tietää, että raha käytettiin johonkin, mikä tuo hymyä ja iloa.

2. Naisista kukat heijastavat sitä, keitä he ovat.

Naiset uskovat, että kukat ovat heijastus siitä, keitä he ovat. Jos kumppani ostaa helpoja kukkia, nainen voi ajatella, että hän pitää heitä halpana. Naiset eivät suinkaan odota saavansa kukkia päivittäin, mutta erityistilaisuuksia ajatellen on parempi ostaa parhaita, tuoreita ja hyvältä tuoksuvia kukkia. Tämä on hyvä tapa imarrella naista.

3. Naiset pitävät siitä, miten kukat pysäyttävät ajan hetkeksi.

Naiset voivat viettää minuutin tai pari ihastellen kukkia ja haistellen niiden tuoksua. Oikeastaan kukat voivat pysäyttää hetken, ja myös kukkien antaja on on tällöin läsnä hetkessä.

4. Naiset tykkäävät muistella, miten he saivat kukkansa.

Kukkien läsnäolo saa naiset muistelemaan sitä, miten he saivat kukkansa; mitä sanoja kumppani käytti antaessaan kukkia ja koko hetken ihastuttavuutta kaiken kaikkiaan. Kukat ovat hyvä tapa kaapata naisen huomio ja saada hänet miettimään kukkien antajaa.

5. Naiset ansaitsevat kukkia.

Naiset eivät välitä siitä, miten paljon tai vähän kukat maksavat. Naiset eivät välitä siitä, mistä kukat on ostettu. Pääasia on, että jokainen nainen ansaitsee tulla ilahdutetuksi kukkien avulla. Kukat saavat naisen tuntemaan olonsa erityislaatuiseksi, mikä on toivottavasti juuri sitä, mitä halutaankin.

Lähde: Elite Daily