Naiset ovat riippuvaisia älypuhelimistaan

Huffington Postin ja Real Simplen yhdessä toteuttamasta kyselystä käy ilmi, että teknologialla on tärkeä rooli naisten elämässä, ainakin älypuhelinten muodossa.

Kysely antaa kuvan, että monet naiset ovat koukussa älypuhelimiin ja sosiaaliseen mediaan, vaikka vain 27 prosenttia vastaajista myönsi olevansa koukussa niihin.

Kyselystä kävi ilmi, että naiset ovat niin riippuvaisia puhelimistaan, että 69 prosenttia pitää puhelintaan makuuhuoneessa nukkuessaan ja 68 prosenttia pitää sitä lähellään päivällisellä. 76 prosenttia vastanneista naisista katsoo älypuhelintaan vähintään kerran tunnissa ja niistä naisista melkein puolet tekevät sitä 15 minuutin välein tai tiheämmin.

Lukujen ollessa tuollaisia ei liene siis ihme, että melkein puolet naisista olisi mieluummin kuukauden ilman seksiä kuin kuukauden ilman puhelintaan. Kyselystä myös selvisi hälyyttävä tieto: naiset ovat niin koukussa puhelimiinsa, että kolme neljästä myönsi tekstailevansa autoa ajaessaan.

Vastaajista 80 prosenttia kuitenkin on riistiriitaisia sosiaalisen median suhteen ja he ovat miettineet Facebookin, Twitterin tai jonkin muun alustan lopettamista jossain vaiheessa. Tästä huolimatta 71 prosenttia naisista vastasi ei, kun heiltä kysyttiin haluaisivatko he palata takaisin aikaan ennen internettiä ja sosiaalista mediaa, jos se olisi mahdollista.

Kyselyssä 3 583 naista vastasi 25 kysymykseen siitä, miten älypuhelimet ja sosiaalinen media ovat vaikuttaneet heidän elämiinsä. Useimmat osallistujista olivat yli 31-vuotiaita ja noin puolella oli lapsia.

Lähde: Huffington Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.