Naiset testasivat, kuinka helppoa on noudattaa kuvallisia ohjeita.

Pinterestistä löytyy paljon kivoja ideoita ja erilaisia tutoriaaleja, joita kokeilla itsekin aina sisutuksesta kauneuteen ja ruokiin. Vaikka ohje vaikuttaisi helpolta, ei sen toteuttaminen välttämättä ole sitä, kuten BuzzFeedin julkaisema video osoittaa.

Videolla neljä naista kokeilee tehdä kolme erilaista kampausta Pinterestistä löytyvien ohjeiden perusteella. Kolmella naisista on jo vaikeuksia ensimmäisen kampauksen, kahdessa minuutissa ohjeen mukaan syntyvän niskanutturan, kanssa.

”Kaksi minuuttia… Näyttää kuin tähän on mennyt koko päivä”, yksi naisista sanoo ohjetta selatessaan.

Toinen kokeiltava kampaus oli ylös tuleva rusetti, johon oli tarjolla vain kuvalliset ohjeet ilman tekstitselostusta. Pinterest-tutoriaali väitti kampausta helpoksi, mutta naisilla oli jälleen vaikeuksia sen kanssa.

”Minulla on kivekset päässäni”, yksi naisista tokaisi rusetistaan.

Kolmas ja viimeinen tutoriaali laittoi naiset letittämään hiuksensa usealle letille ja sitten suoristusraudalla käymään letit läpi ennen niiden avaamista.

”Katsokaa tätä! Näytän samalta kuin Simba, kun hän tuli pois vedestä”, eräs naisista sanoi viitaten Leijonakuningas-animaatioon.

”Pinterest on niin cool ja käytän sitä päivittäin ja tunnen olevani kuin pikkutyttö, jonka toiveet ja unelmat rikotaan päivittäin”, samainen nainen kommentoi kysyttäessä mielipidettä koko kokeilusta.

Jos haluat itse kokeilla, miten videolla nähtävät kampaukset onnistuisivat sinulta, löydät eri ohjeet näiden linkkien takaa: niskanuttura, rusetti, lettien avulla tehdyt laineet.

Katso video naiseten kokeilusta otsikon yläpuolelta!