Meikkitaiteilija kertoi virheistä, joita naiset tekevät, ja antoi vinkit virheiden korjaamiseksi.

Meikkitaiteilija Krystyn Johnsonin mukaan monet naiset tekevät tiettyjä virheitä ehostautuessaan. Hän kertoikin Women’s Healthille neljästä yleisestä virheestä sekä tavat, kuinka virheet voi korjata jatkossa.

Vältä näitä meikkausvirheitä:

Häivytys samalla sudilla

Täydellisen smoky eye -meikin salaisuus on häivytys, mutta jos teet häivytystä likaisella sudilla, ei lopputulos miellytä. Jos käytät meikkisutia, jossa on jäämiä muista meikeistä, saat smoky eye -meikkisi sekaan väriä paikkoihin, mihin et sitä halua. Johnson suositteleekin käyttämään puhdasta, tuuheaa sutia ja tekemään häivytyksen tuulilasin pyyhkijöiden liikkeen mukaisesti. Samaisella sudilla voi pienin, pyörivin liikkein hävittää selvät reunat.

Kulmakarvat sävy sävyyn hiusten kanssa

Johnsonin mukaan tämä on varma tapa näyttää mallinukelta. Luonnollisesti kulmakarvat ovat eri sävyä kuin hiukset, yleensä sävyä, paria vaaleammat tai tummemmat. Tätä sääntöä kannattaakin noudattaa, kun käyttää kulmakynää. Jos sinulla on vaaleat hiukset, valitse kulmakarvoja varten 1-2 sävyä tummempi väri ja jos sinulla ontummat hiukset, valitse hiuksiasi 1-2 sävyä vaaleampi väri.

Ripsiväriä yhdellä vedolla

Hieman panostamalla enemmän pääsee pitkälle. Johnson kertoo, että yksi yleisimmistä virheistä on, että ripsiväriä laitetaan kerros yhdellä, ylöspäin suuntautuvalla vedolla. Tämä ei kuitenkaan maksimoi tuotteen kykyä pidentää ja tuuheuttaa ripisä. Johnson suositteleekin käyttämään 2-3 kerrosta, heilutellen harjaa edestakaisin ripsien tyvestä kärkeen.

Valkoisella rajauksella silmät suuremmiksi

Muutama vuosi sitten valkoiset silmänrajaukset olivat iso juttu, koska sen kerrottiin saavan silmät näyttämään suuremmilta. Johnson kuitenkin varoittelee, että valkoisen jyrkkyys näyttää nykyisin vanhanaikaiselta ja luonnottomalta. Eri merkit ovatkin tuoneet saataville vaaleita, persikanvärisiä kyniä, jotka näyttävät luonnollisemmalta ja saavat silmäsi näyttämään suuremmilta kuin valkoinenkin.

Lähde: Women’s Health