Petivaatteet on hyvä pestä säännöllisin väliajoin tai ainakin suurin osa on sitä mieltä.

Eräs nainen ei kuitenkaan ole tehnyt niin eikä hän omien sanojensa mukaan ole tehnyt niin koskaan. Hän on eläkkeellä oleva antiikkikauppias nimeltään Cornelia Bayley. Hän on kertonut, kuinka hän ei ole pessyt ikinä petivaatteittaan ja hänen patjansakin on varmaan jo 100 vuotta vanha.

Aiemmin on uutisoitu, kuinka tämä kaikki tapahtuu, jos et pese petivaatteitasi kerran viikossa. Sen mukaan jo viikko samoissa petivaatteissa voi aiheuttaa erilaisia oireita, kuten ihon kutinaa, astman pahenemista, kausiluonteisen allergioiden ilmaantumista tai ihottumaa.

Cornelia asuu yksin Pohjois-Walesissa, 1600-luvun kartanossa, jossa on peräti kymmenen makuuhuonetta. Hän pyysi apua kartanonsa siivoamiseen, koska petivaatteiden lisäksi koko kartano on todella likainen. Ja apua hän saikin.

Cornelia kuitenkin kielsi käyttämästä kartanon puhdistamiseen mitään muuta kuin pesusientä ja vettä. Hän tietää, että niiden avulla ei pääse eroon bakteereista, mutta Cornelian mielestä bakteerit saavat elellä hänen asunnossaan.

Lähde: Mirror