Sinkkunainen, luuletko, että sinulle paras keino tavata miehiä olisi tehdä se baarissa.

Se on totta, että moni mies viettää baarissa aikaa, joten sieltä heitä nainenkin löytää. Kun seuraavan kerran suuntaat baariin, tee se sellaisella tavalla, että tapaat siellä parhaalla mahdollisella tavalla mielenkiintoisia miehiä ja siten, että hekin kiinnostuvat sinun seurastasi.

Valitse oikea paikka ja oikea asenne

Kun näet baarissa sinun silmissäsi hyvältä ja kiinnostavalta näyttävän miehen, toivot varmasti, että hän tulisi itse luoksesi juttelemaan. Saatat joutua silti tekemään sen eteen jotain itsekin. Sinun täytyy myös ennakoida jo se, että hän näkee sinut. Siksi sinun ei kannata mennä istumaan baarin nurkkaan, josta kukaan ei näe sinua. Mene sen sijaan istumaan jonkun kaveriporukan lähelle, jolloin joku heistä haluaa varmasti jutella vieressä olevalle naiselle, joka on baarissa yksin tai ehkä ystävänsä kanssa, koska eihän sinun tarvitse mennä sinne ihan yksin.

Kun baarissa oleva mies näkee, että olet ystävällinen, hän kiinnostuu sinusta varmasti enemmän. Voit näyttää ystävällisyytesi esimeriksi siten, että tervehdit ja juttelet baarimikolle. Muista myös hymyillä ja näyttää iloiselta, koska sellainen vetää miehiä puoleensa.

Yksi erittäin tärkeä asia on pistää matkapuhelin pois. Jos vain selailet sitä, näytät siltä, että et kaipaa seuraa.

Lähde: Your Tango

LUE MYÖS