Yulia Tarbath, ravitsemusterapeutti ja motivaatiovalmentaja, päätti puhdistaa koko kehonsa syömällä vain banaaneja 12 päivän ajan.

Hän selitti, että banaanit ovat hedelmiä, jotka pitävät kylläisenä pitkään, sillä niissä on enemmän kaloreita suhteessa muihin hedelmiin ja paljon kuitua.

Ennen ”banaanikuuria” Yulialla oli verensokeritaso koholla ja ruoansulatusongelmia, lisäksi hän kärsi masennuksesta ja hormonaalisesta epätasapainosta. Yulia yritti tulla myös äidiksi monien vuosien ajan. 

Näin banaanikuuri vaikutti Yuliaan:

Ruoansulatus parani.

”Suoleni ei pitänyt enää kovaa ääntä, enkä edes huomioinut enää vatsaani ollenkaan. Tunsin myös olevani rennompi, positiivisempi ja luovempi ” Yulia kertoo.

Keksittyminen parani

”Ensimmäistä kertaa elämässäni yksi päivä riitti kaikkien päivittäisten askareideni suorittamiseen. En ollut enää niin jännittynyt, joten minulla oli mahdollisuus keskittyä enemmän jokaiseen tehtävään. ”

Yulia tuli lopulta myös raskaaksi.

Katso Yulian video:

Jos olet itse halukas kokeilemaan banaanikuuria, on hyvä muistaa, että mm. banaanien sisältämä kuitumäärä voi olla jonkun elimistölle liikaa. Keskustele aina asiantuntijan kanssa radikaaleista ruokavaliomuutoksista.

Jaa tämä juttu ystäville!

Lue myös: 25 nerokasta tapaa hyödyntää banaaninkuoria – kauneudenhoidossa, siivouksessa, puutarhassa ja jopa päänsäryssä

Lähde: Women Daily Magazine