Menetkö yleensä seksin jälkeen nukkumaan? Voisit tehdä sen jälkeen paljon muutakin.

Jos et pistäkään seksin jälkeen heti silmiäsi kiinni ja nukahda, voit hyötyä siitä monella eri tavalla. Tässä alla on kahdeksan tekemistä, jotka voit toteuttaa seksin jälkeen ja jotka tekevät hyvää sinulle ja myös parisuhteellesi, niin jos kyseessä on puolisosi.

1. Halaa puolisoasi

Halaaminen kertoo miehellesi, että rakastat häntä. Se on paljon parempi tapa seksin jälkeen kuin vain kääntyä ja nukahtaa. Näin tekevät myös naiset, vaikka moni syyttää tuollaisesta miehiä.

2. Puhu puolisollesi

Yksi parhaimmista teoista seksin jälkeen on puhuminen puolisolle. Silloin on hyvä aika ottaa esille tärkeitä, mutta ei silti kovin vakavia asioita.

3. Ehdota seksiä uudelleen

Seksin jälkeen on se aika, jolloin läheisyys on korkeimmillaan. Ehkä voisitte harrastaa seksiä heti uudelleen tai olla vain lähekkäin esimerkiksi halaillen toisianne.

4. Koskettele puolisoasi

Myös koskettelu on hyvä idea heti seksin jälkeen. Kevyt kosketus miehesi käsivarteen tai kosketus hänen hiuksiinsa. Se voi herättää aistit uudelleen ja kuka tietää, mihin se voi johtaa!

5. Keskustele puolisosi kanssa tulevaisuuden suunnitelmistanne

Se, että kyetään puhumaan keskenään, on iso osa toimivaa suhdetta. Sellainen hyvä hetki voisi olla heti seksin jälkeen, jolloin voisitte puhua esimerkiksi tulevaisuuden suunnitelmistanne. Mutta kuten kohdassa kaksi, niin ei kannata tehdä sitä kovin vakavasti.

6. Nautiskele

Seksin jälkeen olo on raukea ja hehkeä. Siksi silloin ei kannata laittaa silmiä kiinni, vaan ennemminkin katsella omaa kumppania suoraan silmiin, jolloin koetaan ihana yhteys.

7. Naura

Seksiä ei tarvitse ottaa vakavasti. Sen jälkeen voi vaikka nauraa, koska sekin tekee hyvää ja silloin on yleensä vielä todella hyvällä päällä.

8. Syö sängyssä

Koska seksi polttaa kaloreita, voi sen jälkeen tulla nälkä. Miksi et söisi seksin jälkeen sängyssä?

Tässä oli aika hyviä ideoita, joita tehdä heti seksin jälkeen!

Lähde: Allwomenstalk