Monet naiset odottavat, että puoliso ottaa ensimmäisen askeleen, kun pitää osoittaa toiselle, kuinka paljon häntä rakastaakaan.

Aloitteen voi tehdä myös itse, jos tuntuu, että pitää todistaa kuinka paljon suhteessa on rakkautta. Ovatko ideat silti vähissä? Ei hätää, koska tässä alla on valmiita ideoita, joita käyttää. Näytä niiden avulla kumppanillesi, kuinka paljon häntä arvostat ja rakastat. Ideoita on seitsemän kappaletta, joista voit valita teidän suhteeseenne sopivimmilta tuntuvat. Niistä jokainen on erittäin romanttinen.

1. Laita viesti kiinni hänen autonsa tuulilasiin

Tämä on suloinen rakkauden ele! Etsi kortti, jossa on teidän rakkauteenne sopiva viesti. Laita se hänen autonsa tuulilasiin kiinni. Kenestäpä ei olisi ihanaa löytää sellaista korttia, kun esimerkiksi on lähdössä aamulla töihin, jossa lukisi kuinka paljon puoliso rakastaakaan sinua.

2. Valmista kynttiläillallinen

Sinun ei tarvitse olla taitava kokki, jotta tämä onnistuisi. Romanttiseen kynttiläillalliseen ei välttämättä tarvita kuin pitsaa tai jotain ruokaa mistä hän pitää, kynttilöitä ja tilanteeseen sopivaa musiikkia.

3. Anna hänelle lahja ilman syytä

Ihmiset saavat yleensä lahjoja syntymäpäivänään, juhliessaan jotain tai joissakin erityisissä tilaisuuksissa. Jos haluat yllättää miehesi ja näyttää hänelle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle, voit antaa hänelle lahjan ilman syytä, ihan vain siksi, että rakastat häntä ja haluat nähdä hänet onnellisena.

4. Kehu häntä

Miehet rakastavat varmasti kohteliaisuuksia, mutta he eivät yleensä saa kehuja kovin usein. Puolisosi haluaisi ehkä kuulla, että pidät häntä viehättävänä uudessa puvussaan tai että vaalit hänen älykkyyttään tai hyvää huumorintajuaan. Kiitä ja kehu häntä useammin ja saat varmasti hänet tuntemaan itsensä rakastetuksi.

5. Ole spontaani

Voisit sanoa joskus ”kyllä” asioille, joille olet aiemmin sanonut ”ei”, ja tarkoitetaan jotain romanttisia asioita. Yritä tehdä jotain sellaista romanttista, mitä et ole aiemmin tehnyt, mutta olet aina halunnut tehdä.

6. Järjestä hänelle jotain sellaista, mitä hän on aina halunnut kokeilla

Jos haluat olla oikein romanttinen ja yllättää miehesi, astu ulos mukavuusalueeltasi ja ehdota jotain sellaista, jota hän on aina halunnut kokeilla. On aika varmaa, että teillä on hauskaa yhdessä, ja tämä parantaa myös läheisyyttänne.

7. Lähetä hänelle rakkauskirje

Nykyään on helppoa lähettää viestejä, kuten sähköpostia, mutta jos haluat tehdä vaikutuksen kumppaniisi, voisit lähettää hänelle rakkauskirjeen. Muista kirjoittaa se kauniille paperille ja tehdä siitä niin rehellisen ja intohimoisen kuin voit. Voit jopa suihkauttaa siihen hajuvettäsi ennen kuin toimitat sen hänelle. Hän varmasti arvostaa sinua tämän jälkeen vielä enemmän.

Voit tehdä monia asioita saadaksesi miehesi tuntemaan itsensä rakastetuksi ja arvostetuksi. Tässä oli niistä vain muutama, ja tähän luetteloon voisi lisätä monia muita lisää.

Lähde: Allwomenstalk