Nainen lainasi ystävänsä meikkisivellintä – kuukauden päästä hän taisteli halvaantuneena hengestään

Nainen lainasi ystävänsä hygieniatuotteita laittaakseen itsensä vimpan päälle kuntoon. Hän ei vielä tuolloin tiennyt että tämä voisi vaarantaa hänen henkensä.

Nainen sai hygieniatuotteesta superbakteerin ja halvaantui.

Lääkärit olivat todenneet, ettei nainen tulisi selviämään, mutta vuoden päästä hän pystyi jälleen kävelemään.

My very own Super Hero ??With you by my side little dude we can do anything ? You give me so much love and strength.

 

Julkaissut Jo Thomas Lauantaina 9. kesäkuuta 2018

31-vuotias Jo Gilchrist ei tuolloin osannut odottaa, että meikkisivellin voisi aiheuttaa niin paljon vahinkoa. On fakta, että lähes jokainen on lainannut ystävänsä hygieniatuotteita, jos omat ovat unohtuneet kotiin tai eivät ole saatavilla kyseisenä hetkenä. Tämä tarina on kuitenkin karmiva osoitus siitä, kuinka tärkeää on ettei toisen hygieniatuotteita käytä omaan tarkoitukseen.

Vuonna 2015, Jo halusi korjata meikkiä pikaisesti ollessaan ystävänsä luona kylässä. Hän peitti muutaman läikän ja jatkoi elämäänsä tavalliseen tapaan.

”Vihlovaa kipua selässä”

Harmittomasta tilanteesta oli kulunut noin kuukausi, kun Queenslandista, Australiasta kotoisin oleva Jo alkoi tuntea voimakasta kipua selässään. Kivun myötä selän tunto alkoi kadota ja loppujen lopuksi Jo oli halvaantunut rinnasta alaspäin.

– Aloin kärsiä todella voimakkaasta selkäkivusta. Lopulta olin halvaantunut rinnasta alaspäin, Jo kertoo Channel 9 -uutisten haastattelussa.

Superbakteeri oli hyökännyt Jo:n kehoon

Jo oli saanut MRSA -nimisen superbakteerin eli niin sanotun sairaalabakteerin. MRSA on bakteerikanta, joka on tullut vastustuskykyiseksi beetalaktaameiksi kutsutulle antibioottien ryhmälle.

MRSA-bakteerit pääsivät käsiksi Jo:n ihoon meikkisiveltimen välityksellä, jota hän oli käyttänyt kuukausi sitten. Bakteerit kiinnityivät hänen selkärankaansa, lisääntyivät ja aiheuttivat verenmyrkytyksen.

”Bakteeri nakersi selkärankaa”

Jo sai kuulla sairaalassa ettei hän luultavasti tulisi selviämään bakteerin aiheuttamasta infektiosta. Tilanne oli vakava ja kriittinen.

Bored hospital selfies ✌?️

 

Julkaissut Jo Thomas Tiistaina 22. maaliskuuta 2016

– Periaatteessa lääkärit kehottivat minua jättämään hyvästit… Bakteeri nakersi selkärankaani, Jo kertoo Expressenin mukaan. 

Ei pystyisi enää ikinä kävelemään

MRSA-bakteerin aiheuttama tulehdus oli todella vaikeasti hoidettavissa. Jo pääsi nopeasti leikkaukseen, mutta lääkäreiden sanoma oli silti karu. Bakteeri oli viemässä voiton.

Jo ei kuitenkaan luovuttanut, sillä hänellä oli pieni poika, joka kaipasi äitiään enemmän kuin kukaan muu. Hän sanoi lääkäreille: ”Ei, minun tarinani ei lopu tällä tavalla… Tulette näkemään, minä pääsen pois täältä elävänä ja juoksen seuraavana vuonna.” 

Piti sanansa

Jo istui rullatuolissa ja taisteli 2-vuotiaan poikansa vuoksi. Vuoden 2018 aikana hän osallistui ”Tähän aikaan ensi vuonna” -tv-ohjelmaan ja kertoi kamppailustaan. Hän kuitenkin kertoi, että tulisi kävelemään seuraavana vuonna.

Jo kamppaili ja pysyi sisukkaana kuukaudesta toiseen ja sitten koitti aika, jolloin hän pääsi astelemaan takaisin tv-ohjelmaan. Kovan harjoittelun, hien, kivun ja tuskan jälkeen, Jo pystyi jälleen kävelemään, hän oli selättänyt hengenvaarallisen bakteerin.

– En olisi selvinnyt ilman poikaani. Hän on elämäniloni, joka auttaa minut jokaisen päivän läpi, Jo kertoo Expressenin mukaan.

Julkaissut Jo Thomas Lauantaina 14. maaliskuuta 2015

 

Jo:n kamppailu kesti yhteensä 4 vuotta, mutta lopulta ”kuolemantuomion” saanut nainen selätti bakteerin. Tämä tarina on koskettava osoitus siitä, kuinka pitkälle ihminen voi päästä päättäväisyyden, rakkauden ja tahdonvoiman avulla.

Jaa uutinen, jos haluaisit että muutkin pääsisivät lukemaan Jo:n tarinan! 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.