Miljoonat ihmiset ovat katsoneet videon, jolla nainen näyttää niksinsä vauvan rauhoittamiseksi.

Unettomat yöt ja itkevän vauvan rauhoittelu tulevat jokaiselle vanhemmalle tutuksi. Vauvan saaminen rauhoittumaan ja nukahtamaan ei kuitenkaan ole läheskään aina helppoa, jolloin erilaiset niksit voivat olla tarpeen.

Michiganin Bellevillestä kotoisin oleva Lauren Session on jakanut Facebookissa videon, jolla hän näyttää näppärän kikan, jonka avulla hän saa siskontyttönsä rauhoittumaan hetkessä. Videolla Session keinuttaa vauvaa juoksevan hanan lähellä ja ensin vauva rauhoittuu eikä enää itke ja pian hänen silmänsäkin alkavat hiljalleen painua kiinni, kun uni alkaa viedä voiton.

Yahoo! Lifestylen mukaan Session oli lapsenvahtina 12 tunnin työvuoronsa jälkeen. Yritettyään lukuisilla tavoilla saada vauvan nukahtamaan, hän muisti kikan, jota oli käyttänyt oman tyttärensä kanssa.

”En ollut hoitanut vauvaa lähes viiteen vuoteen ja tämä vauva oli todella vaikena, koska uskon hänen ikävöineen äitään”, Session kertoi Caters Newsille.

”Koetin lukuisia tapoja, mutta mikään ei vaikuttanut toimivan”, hän lisäsi.

”Sitten muistin, miten minun tyttäreni ollessa vauva ja vaikeana, menin kylpyhuoneeseen ja laskin kylpyveden ja se rauhoitti hänet”, Session sanoi.

Tätä Session kokeili myös siskontyttönsä kanssa. Juoksevan hanan synnyttämä valkoinen kohina yhdistettynä hellään, keinuvaan liikkeeseen samalla, kun Session piteli vauvaa sylissään, sai vauvan rauhoittumaan ja nukahtamaan.

Sessionin videota on katsottu miljoonia kertoja ja vanhemmat ovat levittäneet sanaa toisilleen tästä näppärästä tavasta jakamalla julkaisua sekä tägäämällä ystäviään videon kommentteihin. Session itse on Yahoo! Lifestylen mukaan iloinen voidessaan auttaa vanhempia ympäri maailman.

”Olen kiitollinen ja niin onnellinen, että sain jakaa tarinani ihmisten kanssa ja auttaa, koska rakastan muiden auttamista”, Session sanoi.

Voit katsoa videon alta ja jos julkaisu ei näy, löydät sen täältä.

Julkaissut Lauren Session 18. lokakuuta 2017

Lähde: Yahoo! Lifestyle