Jos ei onnistu saamaan haluamaansa istuinta lentokoneesta, voi aina kokeilla onneaan ja kysyä esimerkiksi vieressä olevalta henkilöltä, olisiko hän valmis vaihtamaan paikkaa.

Jos kuitenkaan toinen ei ole valmis vaihtamaan paikkaa, ei siitä pitäisi välittää sen enempää. Hänellä voi olla kieltäytymiseensä hyvä syy, kuten tällä naisella. Jos joku onnistuu saamaan lennolta sen paikan, jonka itse haluaa, se on hänen onnensa.

Tämä paikanvaihtopyyntö tapahtui ykkösluokassa, jonka paikoista voi joutua maksamaan paljon. Silloin ei kovin helposti luovu siitä paikasta, jonka on saanut, vaikka tässä tapauksessa vaihtopaikka oli myös ykkösluokassa.

Mies oli pyytänyt, että nainen olisi siirtynyt käytäväpaikalta ikkunapaikalle, jolloin hän olisi päässyt vaimonsa viereen. Nainen ei ollut suostunut, koska hänellä oli vaiva, jonka takia hänen piti päästä käymään usein vessassa. Käytäväpaikalta se onnistuu helpoiten.

Kun nainen oli kieltäytynyt vaihdosta, hän oli vielä joutunut kertomaan miehelle syyn sille. Nyt nainen miettii, että tekikö hän väärin, kun kieltäytyi vaihdosta.

Ehkä pariskunnan olisi pitänyt huolehtia istumapaikoista jo varausta tehdessä.

Lähde: Mirror

LUE MYÖS