Vaikka olisit kuinka rakastunut mieheesi, ei rakkauden pitäisi ohjata sinua joka asiassa.

Mies voi tehdä monen asian itsekin ja myös osaa, eikä sinun tarvitse tehdä niitä hänen takiaan tai pyynnöstään, vaikka rakastaisit häntä, kuinka paljon tahansa. Eikä sinun tarvitse tehdä hänen takiaan monia uhrauksia. Tässä on yksitoista asiaa, joita ei kannata tehdä miehen takia. Suurin osa niistä tekee hallaa myös miehelle.

1. Luovut hänen takiaan unelmistasi

Sinun ei esimerkiksi tarvitse luopua uravalinnoistasi sen takia, että haluat olla enemmän hänen kanssaan. Sinullakin saa olla unelmia, jotka voit toteuttaa, vaikka ne eivät edes olisi miehen mieleen.

2. Muutat moraaliasi hänen takiaan

Jokaisella on erilainen käsitys moraalista, eikä siinä ole mitään vikaa. Miehesi tulisi kuitenkin kunnioittaa moraaliasi, vaikka se ei olisi hänen käsityksensä moraalista. Jos hän kehottaa sinua muuttamaan niitä, hän tekee sinulle karhunpalveluksen. Hänen pitäisi pitää sinusta sellaisena kuin olet, eikä hänen pitäisi yrittää muuttaa sinua. Sinun ei siten pidä muuttaa moraaliasi hänen takiaan tai pyynnöstään, koska se ei lopulta ole hänellekään hyväksi.

3. Muutat hänen takiaan ulkonäköäsi

Kaikkien naisten ei tarvitse näyttää malleilta. Joten, vaikka hän pyytäisi sinua muuttamaan ulkonäköään mieleisellä tavalla, älä tee sitä. Jos hän ei näe luonnonkauneuttasi, ei hän ehkä ansaitse sinua.

4. Laiminlyöt ystäviäsi

Aikaa on aina liian vähän, joten sitä on vähän jaettavaksi myös ystävien kesken. Muista, että ystäväsi ja perheesi tarvitsevat sinua yhtä paljon kuin hän. Joten älä vain anna miehellesi kaikkea vapaa-aikaasi, vaikka hän niin pyytäisi.

5. Älä teeskentele

Ei kannata teeskennellä sen takia, että miehesi pitäisi sinusta enemmän. Et ole sen viisaampi, vaikka esittäisit miehellesi viisaampaa kuin oikeasti oletkaan. Etkä jaksa esittää siivousintoilijaa kovin pitkään, jos inhoat siivoamista. Mieskin voi siivota kanssasi, vaikka hänkään ei siitä pitäisi.

6. Älä näännytä itseäsi

Voit toki pitää siitä, että liikut todella paljon ja syöt vain terveellisesti ja kevyesti. Mutta jos teet sen vain miehesi takia, että miellyttäisit sillä häntä, se ei kannata. Liiku ja syö niillä tavoilla, jotka tuntuvat sinusta parhaimmalta.

7. Annat hänen hallita sinua

Niin paljon kuin häntä rakastatkaan, älä koskaan anna hänen hallita elämääsi täysin. Jos olet sitoutuneessa suhteessa, on tärkeää keskustella suurista päätöksistä yhdessä. Se olet lopulta aina sinä itse, joka vastaa elämäsi polun valitsemisesta.

8. Hankit lapsia, vaikka et haluaisi

Jos haluatte kumpikin lapsia, se on mahtavaa. Mutta jos et ole varma, että haluatko lapsia, niin on huono idea hankkia niitä vain sen takia, että miehesi haluaa tulla isäksi.

9. Unohdat, kuka oikeasti olet

Tiedät kyllä mistä pidät ja mitä et pidä. Siksi tiedät esimerkiksi, miten haluat viettää viikonloppusi. Älä aina muuta suunnitelmiasi miehesi takia. Se ei tee sinusta onnellista hänen kanssaan, joten se ei ole teille kummallekaan hyväksi.

10. Alennat standardejasi

Ehkä olet vasta tavannut hänet, mutta hän ei tunnu sinulle täysin oikealta. Ei kannata tyytyä kuin parhaaseen mahdolliseen mieheen, joten älä ota häntä mieheksi vain sen takia, että hän sitä niin paljon haluaa.

Lähde: Allwomenstalk