Mahdollisimman hyvä loppuelämä: Nainen adoptoi kuolemansairaan koiran

”Mielestäni eläimillä pitäis olla mahdollisuus onnelliseen elämään”, koiran adoptoinut nainen sanoi.

Georgialainen Nicole Elliot adoptoi kuolemansairaan Chester-koiran nähtyään siitä Facebookissa kuvan Animal Ark Rescuen sivulla, missä vanhalle koiralle etsittiin mahdollisia uusia omistaja huolehtimaan koirasta sen viimeiset päivät. Elliot halusi välittömästi adoptoida syöpää sairastavan koiran ja antaa sille mahdollisimman hyvän loppuelämän.

”Chester pelastettiin niin sanotusta high kill -löytöeläinkodista, missä se olisi vain lopetettu. Sen aiemmat omistajat olivat tuoneet sen sinne. Chesterillä oli iso kasvain päässä ja Animal Ark Rescue halusi jonkun ottavan sen viimeisten päiviensä ajaksi. Seuraavana päivänä menin suoraan sinne juuri ennen kuin he avasivat ovet”, Elliot sanoi ABC Newsille.

 

The before and after of Chester after being saved from deathrow at the pound in Columbus. I want to thank Animal Ark…

Posted by Chester’s final journey on 28. kesäkuuta 2015

 

”Ennen kuin hain Chesterin, päätin tehdä listan asioista, joita koira voisi tehdä ennen kuolemaansa. Sitten se tuotiin minulle ja rakastuin siihen”, hän jatkoi.

”En kuitenkaan tehnyt listaa. Olen vain saanut ideoita, joita toteuttaa. Chester on leikkisä välillä, mutta ikä ja syöpä varmasti hidastavat sitä. Se on todella suloinen ja ottaa vastaan kaiken rakkauden, mitä sille annetaan”, Elliot kertoi koirastaan ja lisäsi Chesterin ansaitsevan sen, koska sen aiempi elämä ei vaikuttanut kovin hyvältä.

Elliot on aikonut viedä Chesterin muun muassa veneilemään, rannalle ja valokuvattavaksi.

”Haluan minulla olevan kuvia sitten, kun Chesteriä ei enää ole”, hän sanoi.

Elliotin mukaan eläinlääkärit eivät tiedä, kuinka paljon Chesterillä on aikaa jäljellä. Hän on alkanut julkaista kuvia Chesterin viimeisistä päivistä Facebookissa ja Instagramissa ja sanoi toivovansa näin tuovan paremmin tietoisuuteen eläimiä, joilla on heikommat mahdollisuudet löytää uusia koteja ennen kuin ne kuolevat.

”Se on minun päätavoite, innostaa ja rohkaista ihmisiä adoptoimaan eläimiä, joita epätodennäköisemmin adoptoidaan, kuten iäkkäämpiä tai kuolemansairaita”, Elliot kertoi.

”Mielestäni eläimillä pitäis olla mahdollisuus onnelliseen elämään”, hän jatkoi.

Elliot kertoi myös aikovansa jatkaa sairaiden ja vanhempien eläinten adoptointia siinä toivossa, että tuo onnellisuutta niiden elämään.

Voit seurata Chesterin viimeisiä päiviä Facebookissa tai Instagramissa.

 

Everyone! Meet Chester! Chester is my new foster. I saw a post about him needing a hospice for his remaining days. I had…

Posted by Chester’s final journey on 28. kesäkuuta 2015

 

Lähde: ABC News


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.