Puhuuko joku sinusta selän takana pahaa? Tämä on oikea tapa toimia

Onko sinulla tuttavapiirissäsi joku, jonka tiedät puhuvan sinusta selän takana pahaa? Toisen kommentit voivat tuntua todella ahdistavilta ja loukkaavilta, varsinkin kun niistä kuulee toisen käden kautta yhteisiltä tutuilta.

Jos sinä olet tällaisessa tilanteessa, on tärkeää toimia tilanteessa oikealla tavalla. Seuraavien vinkkien avulla tiedät, mitä tehdä!

 1. Älä anna tämän henkilön ”voittaa”
  Älä alennu samalle tasolle, vaan pyri suhtautumaan viileän arvokkaasti tilanteeseen, aivan kuin sinua ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä tämä henkilö sinusta puhuu. Näin pysyttelet tilanteessa voittajana!

 2. Arvioi lähde
  Muista ottaa huomioon myös se, mistä lähteestä kuulet nämä juorut. Mieti, onko lähde luotettava, ja mitä hän haluaa saavuttaa sillä, ett kertoo sinulle kuulemansa asiat.

 3. Kohtaa tämä henkilö
  Seuraavakasi: kohtaa tyyppi, joka puhuu sinusta pahaa. Ole rauhallinen mutta rehellinen, ja kerro, että tiedät hänen puhuvan sinusta ja kerro, kuinka loukkaavaa se on. Älä kuitenkaan kysy miksi, koska sillä ei ole väliä. On olemassa suuri todennäköisyys, että puheet loppuvat, kun kerrot, että tiedät hänen puhuvan sinusta.

 4. Älä välitä siitä
  Tämä on toki helpommin sanottu kuin tehty, mutta silti: älä välitä siitä, mitä joku huonokäytöksinen ja huonosti voiva ihminen sinusta puhuu. Jätä se omaan arvonsa.

 5. Jatka eteenpäin
  Hanki uusia ystäviä, keskity muihin asioihin ja näytä, että sinua ei voisi vähempää kiinnostaa. Tämä on paras tapa ”kostaa” pahaa puhuvalle tyypille, eikä se, että räyhäät hänelle ja puhut pahaa hänestä.

 6. Muista, että sinä olet korkeammalla tasolla
  Älä alennu hänen tasolleen, vaikka välillä kuinka ketuttaisi. Se antaa vain tyydytystä hänelle.

 7. Paksu nahka
  Sinun pitää kasvattaa paksu nahka ja olla välittämättä asioista, joihin et voi edes vaikuttaa kovinkaan paljoa.

 8. Keskity positiiviseen
  Älä kuluta omaa kallisarvoista energiaasi negatiivisiin ja rehellisesti sanottuna turhiin ihmisiin. Keskity mieluummin hyviin asioihin ja tyyppeihin elämässäsi.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: All Women’s Talk