Näin saat hiuksesi näyttämään tuuheammilta ja paksummilta – lue vinkit

Näistä viidestä vinkistä voi olla apua, jos omat ohuet hiukset ärsyttävät ja kaipaat lisää tuuheutta.

Monet naiset haaveilevat tuuheista, paksuista hiuksista. Vaikka onkin mahdotonta oikeasti saada jokaista hiussuortuvaa paksummaksi, on olemassa keinoja, joilla hiukset voi kuitenkin saada näyttämään paksummalta ja tuuheammalta kuin ne oikeasti ovat.

Alla on hiusten ammattilaisten vinkkejä, miten voit saada hiuksesi näyttämään tuuheammilta.

Kerrosta strategisesti

Liika kerrostaminen voi saada hiukset näyttämään ohuemmalta, joten leikkauksessa pitäisi olla julkisstylisti Mika Fowlerin mukaan hyvä tasapaino.

”Alle painoa, päältä kevyet. Leikkauksen latvat kannattaisi pitää todella suorana, mikä luo illuusiota paksummasta tukasta”, Fowler sanoi Women’s Healthille.

Kuivashampoo avuksi

”Kun sitä käyttää päänahkaan ja hieroo läpikotaisin hiuksiin, se luo soramaisuutta ja lisää tuuheutta juuressa”, julkkisstylisti James Cornwell kertoi.

Rullat käyttöön

Hiustenhoitoasiantuntija Ky Smithin mukaan rullien avulla hiukset saavat lisää tuuheutta, kiharaa ja rakennetta siihen saakka, kun peset ne seuraavan kerran.

Käytä tuuheuttavaa suihketta

”Niissä on tuuheuttavia polymeereja, joten ne sitoutuvat hiukseen ja auttavat sitä väliaikaisesti laajentumaan”, stylisti Eugene Toye sanoi.

Vanha tuttu tupeerauskikka avuksi

”Hellästi tupeeraa hiuksia tyvestä ja suihkuta kiinnettä, jotta tuuheus pysyy”, Toey neuvoi. Silota hiukset harjalla, jotta lopputulos on siistimmän ja huolitellumman näköinen.

Lähde: Women’s Health


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.