Kauneus- ja lifestyle-bloggari paljasti vinkkinsä parempaan selfie-kuvaan.

Sosiaalinen media on jo monta vuotta pursunnut ihmisten selfieitä eikä niiden suosiolle näy loppua, vaikka selfie-kuningatar Kim Kardashiankin on jo ehtinyt todeta niiden olevan jo vanha juttu (lue lisää täällä). Some-vaikuttajilla on usein upeita selfie-kuvia, mutta myös sinä voit onnistua niiden ottamisessa.

”Selfie-expertti” Annie Jaffrey, jolla on yli 270 000 Instagram-seuraajaa, paljasti Cosmopolitanille viisi omaa vinkkiään, joiden avulla hän ottaa laadukkaita omakuvia. Lue alta Jaffreyn neuvot parempiin selfie-kuviin, joissa silmäsi pääsevät enemmän esiin.

1. Etsi oikea valo

Jaffrey suosii luonnollista valoa ikkunan edessä selfieiden ottamiseen, koska se voi auttaa silottamaan ihoa, peittämään tummia silmänalusia ja pääsemään eroon kaikista oudoista varjoista.

2. Käytä punoitusta helpottavia silmätippoja

Jos silmälläsi on taipumus punoittaa, näyttävät selfiet paremmalta, jos käytät punoituksen hoitoon tarkoitettuja silmätippoja.

3. Kimalletta kehiin

Kimallus kasvojen lähellä voi välittömästi korostaa silmien loistoa. Jaffreyn mukaan se onnistuu niinkin helposti kuin käyttämällä timanttisia nappikorviksia tai kultaisen kaulakorun avulla.

4. Heijastuksia foliolla

Heijasta valoa kasvoillesi käärimällä sopiva esine folioon. Ero kuvissa voi olla melkoinen, mistä näet esimerkin Cosmopolitanin sivuilla julkaistulla videolla, jolla Jaffrey esittelee vinkkejään.

5. Ajattele onnellisia asioita

Tämä voi Jaffreyn mukaan kuulostaa hieman siirappiselta, mutta sinut onnelliseksi tekevien asioiden ajattelu auttaa luomaan säihkettä silmiin.

Lähde: Cosmopolitan