Joskus valehtelu voi tuntua paremmalta idealta.

Seksikin on asia, jonka suhteen olisi parempi olla rehellinen, mutta joskus naiset saattavat valehdella kumppanilleen säästääkseen hänen tunteitaan tai koettaakseen estää tilannetta muuttumasta epämukavaksi. Cosmopolitan listasikin viisi valheita, joita naiset saattavat sanoa seksin jälkeen.

Näin nainen saattaa valehdella seksin jälkeen:

1. ”Se oli niiiiin parasta!”

Joskus se todella onkin, mutta useammin se on ihan ookoo tai aivan hyvää, mutta nainen voi värittää kommenttejaan, jotta selvästi nauttinut seksikumppani ei pahoita mieltään.

2. ”Kyllä minäkin sain orgasmin!”

Vaikka aina olisikin parempi olla rehellinen tästä asiasta, naiset silti valehtelevat tästä. Joskus syy voi olla esimerkiksi se, että nainen tietää, ettei seksi kyseisen ihmisen kanssa tule olemaan koskaan hyvää, joskus taas se, että nainen on väsynyt tai ei jaksa selitellä, mistä ei pitänyt.

3. ”Ei tietenkään asiat meidän välillämme ole outoja tämän jälkeen.”

Tällainen valhe lipsahtaa ulos suusta usein, kun seksikumppani on ystävä/tuttava/työkaveri tai muu vastaava. Näin sanotaan siitäkin huolimatta, että välit yleensä ovat – ainakin alkuun – oudot tai epämukavat kaksikon välillä.

4. ”Ei se ollut outoa, mitä sanoit seksin aikana.”

Tämä yleensä kommunikoidaan hiljaisuutena, jotta mies ajattelee kaiken olevan ihan hyvin samalla, kun hänen kummalinen lauseensa pyörii naisen mielessä.

5. ”Oho, sepäs sattui. Ei minulla ollut aavistustakaan, että kuukautiseni olisivat nyt.”

Ei, ei, ei, Kyllä se oli tiedossa, mutta ei sitä miehelle kerrota.

Lähde: Cosmopolitan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia