Miehet ovat paljastaneet ajatuksiaan siitä, kun nainen leikkii vaikeasti tavoiteltavaa.

Vaikeasti tavoiteltavan leikkiminen on vanha deittailukikka, mutta on eri asia, kuinka hyvin se toimii. Toiset nauttivat siitä jännityksestä, mikä syntyy, kun joutuu tavoittelemaan naista ja toiset arvostavat rehellisyyttä, toteaa Cosmopolitan UK.

Reddit-sivuston Ask Men -osiossa yhdessä keskustelussa kysyttiin, pitävätkö miehet siitä, kun nainen leikkii vaikeasti tavoiteltavaa ja jos kyllä, niin minkä takia. Alla on 15 miehen ajatuksia asiasta.

1. ”Olen naimisissa oleva mies, mutta kun vielä deittailin, minulle se sopi. Koska sen myötä sain heti tietää, ettei nainen ollut tarpeeksi kypsä ollakseen parisuhteessa. Iso tapa säästää aikaa.”

2. ”Jos leikit vaikeasti tavoiteltavaa, et saa ketään.”

3. ”Leiki vaikeasti tavoiteltavaa niin paljon kuin haluat, mutta anna itse tulla luotettavasti tavoitetuksi. Muuten, en lähde mihinkään p*skoihin peleihin.”

4. ”Jotkut pitävät siitä, kun heitä tavoitellaan, mutta lopulta ihmiset, jotka leikkivät vaikeasti tavoiteltavaa, ovat myös vaikeasti haluttavia. Jos nainen aktiivisesti vaikeuttaa hänen deittailuaan, sitten etsin jonkun toisen.”

5. ”Minä oletan, että miten tahansa käyttäydyt, ovat ne tarkoitusperäsi. Jos käyttäydyt ei-kiinnostuneesti, minä jatkan eteenpäin enkä koeta kovemmin. Ellei sinun aikomuksesi ole vetää puoleesi jotain epätoivoista jätkää, en näe miten tämä voi olla hyvä strategia.”

6. ”En voi sietää sitä. Jos olen jo kiinnostunut sinusta, ei sinun tarvitse nostaa arvoasi koettemalla olla vaikuttamatta liian helpolta. Et ole alkuperäinen hintalappu käytetyssä autossa, olet ihminen. Sinun ei tarvitse käyttää myyntikikkoja, että arvostaisin sinua.”

7. ”Kyllä, sen avulla osaan lopettaa aikani haaskaamisen. Tapailen nyt naista, jonka tapailun aloitin, koska hänet oli helppo saada ja hän oli innostunut. Pidän siitä. Joka kerta, kun olen hänen kanssaan, minusta tuntuu kuin voisin valloittaa maailman sen jälkeen.”

8. ”Ei, se on säälittävää, tyhmää ja raukkamaista.”

9. ”Ei. Olemme molemmat h*lvetti aikuisia ja meidän pitäisi käyttäytyä niin. Jos haluat minut ja minä haluan sinut, luovutaan p*skapuheesta. Parisuhteet ovat muutenkin jo vaikeita, ei ole tarvetta lisätä siihen tarpeetonta roskaa.”

10. ”Tottahan toki, se on kuin naisella olisi valtava valokyltti, joka sanoo ’Minulla on ongelmia, älä ala kanssani millekään’.”

11. ”Minä suosin sitä, että potentiaalisella kumppanilla on omat standardit ja hän ajattlee asiat läpi, mikä voi erehdyttävästi vaikuttaa vaikeasti tavoiteltavan leikkimiseltä.”

12. ”Ei, se on tyhmää. Jos pidät hänestä ja hän pitää sinusta, deittailkaa. Se ei ole monimutkaista. Vaikeasti tavoiteltavan leikkiminen kanssani on kuin leikkisi ’En ole sen arvoinen’.”

13. ”Mieluummin antaisin kieleni naulattavaksi pöytään. Se on niin ärsyttävää.”

14. ”Ei, se ei toimi minun kohdallani ja se on itse asiassa välitön ’ei onnistu’ -reaktio.”

15. ”Ei kauppoja. En ole kiinnostunut sellaisesta parisuhdedynamiikasta. Olemme tasa-arvoisia tai etsin jonkun toisen. Et ole palkinto, koska palkinto ei haastaisi minua vaikeisiin tehtäviin ensin, jotta ehkä saisin sen.”

Lue lisää miesten ajatuksia ja siitä syntynyttä keskustelua täällä.

Lähde: Cosmopolitan UK