Jotkut ovat sitä mieltä, että jokaisella on yksi sielunkumppani ja joidenkin mielestä niitä voi olla useampia.

Riippumatta siitä kumpaa näistä uskot, voit löytää sielunkumppanin, kun toimit tämän alla olevan oppaan mukaan. Se sisältää seitsemän neuvoa, joiden avulla tulet ainakin nopeuttamaan sielunkumppanisi löytymistä.

Näin valmistaudut sielunkumppanisi löytymiseen

1. Ole oma itsesi

Jos et ole oma itsesi, on todella vaikea löytää sitä sielua, joka sopii yhteen sinun sielusi kanssa. Eihän sinua silloin voi kunnolla tunnistaa.

2. Älä etsi täydellisyyttä

Jos sinulla on tarkka näkemystä siitä, millainen sielunkumppanisi pitäisi olla, et todennäköisesti löydä häntä. Hän ei yleensä ole sellainen, jonka olet hänen kuvitellut olevan. Hän on yleensä se henkilö, joka ihailee sitä, mitä pelkäät rakastaa itsessäsi.

3. Älä kiirehdi

Et tule löytämään häntä kiirehtimällä. Kun ajoitus on oikea, tulet löytämään hänet. Ole kärsivällinen ja pysy positiivisena, jolloin saatat löytää hänet nopeammin.

4. Muista että koet myös pettymyksiä

Varaudu siihen, että sielunkumppanin etsiminen ei ole aina mukavaa. Saatat esimerkiksi joutua käymään ennen hänen löytymistään monilla pieleen menneillä treffeillä. Voit pyytää hänen etsinnässään myös neuvoja.

5. Älä kiirehdi hänen löytymistään

Et voi vain olettaa, että joku on sinun sielunkumppanisi. Kun tiedät, kuka itse olet, tunnistat hänet helpommin. Toisen puutteet on tietysti hyväksyttävä, vaikka sielunystävällä ei tunnu olevan sellaisia. Et voi silti pakottaa ketään kiirehtimään näyttämään sellaisia tunteita, joita sielunkumppanillasi voisi olla. Hänen tunnistamisensa voi viedä aikaa.

6. Etsi joku, joka hyväksyy sinut sellaisena kuin olet

Etsi joku, joka kunnioittaa ja hyväksyy sinut sellaisena kuin olet ja on valmis tekemään työtä sen eteen, että suhteenne toimii. Sellainen ihminen voi olla juuri sinun sielunkumppanisi.

7. Ole valmis tekemään töitä hänen eteensä

Sielunkumppanin löytyminen ei ole yleensä kovin helppoa. Mutta hänen pitäminen elämässäsi vaatii sekin paljon työtä. Haluat varmasti pitää hänet elämässäsi, kun olet hänet löytänyt. Se ei ole itsestään selvää, että hän on aina elämässäsi. Suhteet kukoistavat, kun panostetaan toisen tarpeiden ymmärtämiseen ja samalla myönnetään, että yksi henkilö ei voi täyttää kaikkia omia tarpeita.

Lähde: Cosmopolitan