Ikuisesti muodissa olevat Converset käyvät kaupunkiin, mökille ja jopa urheiluun – siksi myös sadoilta tuhansilta suomalaisilta löytyy Converset omasta kenkäkaapista.

Omistan itse kolmet Converse -tennarit, kahdet lyhytvartiset ja yhdet pitkävartiset. Ainoana ongelmana varsinkin vaaleiden Converseiden kanssa on se, että ne tuppaavat likaantumaan todella nopeasti (tiedät, mitä tarkoitan jos sinulla on ollut valkoiset tennarit).

Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä eräs nuori nainen jakoi vinkin, jolla tennarit saa putipuhtaaksi tuossa tuokiossa.

Sarah Tracey jakoi kengistä otetun ennen ja jälkeen kuvan Twitterissä ja sai nopeasti ylistystä tuntemattomilta ihmisiltä.

Doing the Laundry

Nuori opiskelija oli käyttänyt kenkiään jo pidemmän aikaa, joten ne olivat likaantuneet pahanpäiväisesti.

Kuinka hän puhdisti ne? Tässä ohje, jonka Sarah jakoi:

Puhdista kenkäsi. Sekoita suhteessa (1) leivinjauhetta ja (1 1/2) pyykinpesuainetta, hiero seosta kenkiisi hammasharjan avulla. Anna aineen vaikuttaa. 

Harjaa kenkiä uudestaan ja pese ne pesukoneessa kylmällä vedellä, lisää sekaan hieman vauvatalkkia. Anna kenkien kuivua. Ja hei, älä unohda ottaa pois kengännauhoja ennen kuin aloitat! 

Sarahin kirjoittama Twiitti alkoi keräämään laajaa suosiota, kun ihmiset huomasivat niksin toimivan erinomaisesti. Twiitti keräsi yli 300,000 tykkäystä ja lähes 100,000 jakoa ihmisten keskuudessa, jotka olivat etsineet oikeaa puhdistusmenetelmää jopa vuosia.

Tässä vaiheessa haluan muistuttaa, että osa ihmisistä haluaa pitää Conversensa likaisina – kukin tyylillään!

Jaa niksi Facebookissa, jos uskot että siitä on paljon apua ystävillesi!

Lähde: tiphero.com 

Kommentit

Kommenttia