Puhelimen suojakuorissa on laaja tarjonta ja oma valintasi voi kertoa paljon sinusta.

Älypuhelinten ollessa lähes jatkuvasti käytössä ja käden jatkeena, ovat monet suojanneet omiaan suojakuorilla, jotta puhelin säästyis paremmin vahingoilta. Suojakuorissa on vara, mistä valita mieleisensä ja oma valinta voikin kuvailla sinua muille.

Haluatko herättää omallasi huomiota vai sulautua joukkoon? Vai etkö käytä suojakuorta ollenkaan? Lue alta, mitä valitsemasi suojakuorityyli kertoo sinusta!

Klassikko eli yksinkertaiset suojakuoret

Jos kuoresi ovat simppelin yksiväriset ja koristelemattomat, olet vastuuntuntoinen. Haluat suojata puhelintasi, mutta et halua mitään liian erikoista tai kummallista. Jätät kuviot, koristukset ja trendikkäät tekniikkavarusteet muille ja pitäydyt yksinkertaisen tyylikkäässä kuoresssa.

Huomiota herättävät kuoret

Vaikka pidät puhelimestasi, sinulle se on vain yksi asuste – kiitos huomiota ja keskustelua herättävän suojakuoren. Siksi piilotatkin puhelimesi esimerkiksi ruoka- tai eläinaiheisiin kuoriin. Valinta on kuitenkin kätevä; löydät puhelimesi helposti kuorien ansiosta.

Hillityn tyylikkäät kuoret

Sinä olet sekoitus huomiota herättävää ja klassikkoa. Valitset suojakuoret, joissa on pieniä yksityiskohtia tai klassisia kuoseja. Haluat tyylikkyyttä, mutta et silti halua joutua puhelimesi takia huomion keskipisteeksi.

Koristellut ja kimaltelevat kuoret

Olet glamourin ystävä ja pukeudut aina viimeisen päälle. Siksi myös puhelimesi on saanut tyyliäsi vastaavan suojan. Vaihdat suojakuorta lähes yhtä usein kuin omaa tyyliäsi ja jokaiselle päivälle on oma suosikkisi.

Lataavat kuoret

Olet jatkuvasti liikenteessä, joten tarvitset kuoret, jotka auttavat sinua pitämään puhelimesi päällä.

Et käytä suojakuoria

Joko luotat vahvasti otteeseesi tai sinua ei haittaa, jos puhelimesi särkyy – tai sinulla on hyvä vakuutus. Asenteesi on melko huoleton, joten jätät suojakuorten käyttämisen toisten jutuksi.

Kuulostiko kuvaus tutulta? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Glamour