Taaperon touhutessa myös videokamera ja taapero itse saavat osansa pesusta, kun taas isä saa pienen suihkun.

Uusiseelantilainen Jordan Watson julkaisee hulvattomia niksejä ja opastusvideoita How to DADYouTube-kanavallaan. Apunaan hänellä on oma Alba-tyttärensä, joka on noin parivuotias.

Yhdellä opastusvideollaan Watson näyttää, miten taaperon kanssa pestään auto – siis taapero pesee, isä antaa ohjeita.

”Periaatteessa vain pyydät taaperoa tekemään niin. He rakastavat tällaista touhua. On kuplia, on harja…”, isä sanoo videollaan ennen kuin antaa taaperolle luvan aloittaa.

Ja taapero ryhtyykin tuumasta toimeen. Isän ei tarvitse kuin välillä osoittaa, mitkä kohdat jäivät pesemättä tai nostaa taapero rintareppuun ja kulkea itse auton vierellä, jotta taapero voi pestä sen myös paikoista, jonne ei itse yllä.

Hauskalla videolla taapero pesee myös itseään sekä videon päätteeksi kameran linssin ja antaa pesun aikana isälleen pienen suihkun.

Watsonin julkaisemaa videota on katsottu muutamassa päivässä yli miljoona kertaa ja hänen How to DAD -kanavansa on muutenkin suosittu. Watson koettaa keksiä julkaisemiensa videoiden aiheeksi arkisia asioita, joihin jokainen vanhempi voi samaistua.

Pieni Alba-tyttö nauttii isän mukaan roolistaan videoiden tähtenä.

”Se vain pitää ajoittaa. Lapsia ei voi viedä kauppaan, elleivät he ole nukkuneet kunnolla ja syöneet”, Watson sanoi Newshubille.

”Sama se on näiden videoiden tekemisen kanssa – sinulla on tavallaan se kultainen hetki, kun hän herää, annat hänelle välipalaa ja ’haluatko olla videossa?’ Hän tulee ulos ja hyppää mukaan”, isä kuvaili videoitten tekoa.

”Kaikessa on kyse lasten huijaamisesta auttamaan sinua askareissa, helppoa”, hän jatkoi.

Newshubin mukaan isää hämmästyttää hänen videoittensa saama suosio, mutta uskoo salaisuuden olevan kiinni yhdestä asiasta.

”Se on ehdottamasti suloinen taapero. Ei minä, se söpö lapsi”, isä kertoi.

Voit katsoa isän hauskan näin peset auton -videon tästä alta ja lisää vastaavia löydät täältä.

Lähde: Newshub