Esitä kumppanillesi seuraavat kysymykset ja vie suhteesi seuraavalla tasolle!

Harva suhde voi hyvin, ellei sen eteen tehdä töitä ja ellei sen eteen tehdä töitä. Mutta mitä suhteen hyvinvoinnin eteen kannattaa tehdä? Seuraavat kysymykset voivat olla juuri oikea avain, jotta saatte suhteestanne entistä intiimimmän ja tulette entistä läheisemmiksi.

 1. Miltä sinusta tuntuu tällä hetkellä oikeasti?
  Unohda hetkeksi arkiasiat, älä kysy mitä kumppanisi haluaa tänä iltana syödä tai kumpi hoitaa tiskit. Sen sijaan kysy kysymys, joka näyttää hänelle, että todella välität siitä, mitä hänelle kuuluu. Saattaa olla, että saat aivan uutta tietoa kumppanisi ajatuksista ja sen myötä lähennytte toisianne entisestään.

 2. Mikä tekemäni asia saa sinut tuntemaan itsesi rakastetuksi?
  Kaikilla meistä on oma rakkauden kielemme, ja me näytämme tunteitamme toisillemme eri tavoin. On tärkeää tietää, mikä kumppanistasi tuntuu hyvältä ja millaiset asiat hän kokee parhaimpana. Tämä voi olla suuri edistysaskel teille kahdelle!

 3. Mitä muuta voin tehdä, mikä saa sinut tuntemaan itsesi rakastetuksi?
  Haluaisitko tietää, miten muuten voisit näyttää hänelle rakkauttasi? Ehkä hän ei ole tullut ajatelleeksi asiaa tai ei ole kehdannut ottaa asiaa puheeksi. Nyt sille on hyvä tilaisuus!

 4. Mikä on lempimuistosi meistä kahdesta yhdessä?
  On ihanaa palata yhdessä noihin ensimmäisiin rakkaudentäyteisiin yhteisiin muistoihin. Se muistuttaa teitä, miksi alun perinkin päädyitte yhteen ja voi tuoda takaisin vanhoja muistoja ja tunteita varhaisilta ajoiltanne yhdessä.

 5. Miltä haluaisit, että elämämme näyttää 5, 10 tai 20 vuoden kuluttua?
  Tämän kysymyksen yhteydessä voitte unelmoida yhdessä ja puhua itsellenne tärkeistä haaveista ja suunnitelmista. Tämä helpottaa sitä, että teette yhdessä töitä yhteisten toiveiden toteuttamiseksi, mutta on myös hyvä päivittää välillä yhdessä, että haluatte edelleen samoja asioita.

 6. Milloin olen sinusta kaikkein viehättävimmilläni?
  On ihana kuulla kehuja rakkaaltasi ja kuulla, milloin hän pitää sinua kaikkein upeimpana ja rakastettavimpana. Saattaa olla, että kuulet todella yllättäviä asioita. Tämä kysymys osoittaa haavoittuvuutesi, ja voi tuoda teidät läheisemmäksi toisianne uudella tasolla.

 7. Jos saisit suunnitella meille täydellisen, tajunnanräjäyttävän seksin täyteisen yön, mitä siihen kuuluisi?
  Tämä eroottinen kysymys voi tehdä tilanteesta todella kuuman! Voitte myös oppia paljon uutta toistenne haluista ja fantasioista. Nauttikaa aiheen käsittelystä ja antautukaa tunteidenne vietäväksi! Seksielämänne voi muuttua tämän kysymyksen myötä paljon entistä kuumemmaksi!

Mieti sopiva ilta kysymysten esittämiseksi ja katso, miten rakkaasi reagoi! Jaa artikkeli myös ystäville

Lähde: Brit+Co