Hyviä vinkkejä kaikille yli kuusikymppisille naisille, jotka haluavat näyttää muodikkailta!

Muodit muuttuvat jatkuvasti, ja voi olla todella vaikeaa ehtiä seurata jokaista muotia tai varsinkaan muuttaa vaatekaappinsa ennen kuin muoti taas muuttuu.

Moni ajattelee, että ikääntyessä ei enää tarvitse tai kannata juosta muotien perässä, mutta muotihan on aivan ihana harrastus, ja jos olet aiemminkin ollut kiinnostunut muodista, miksi et olisi sitä vanhempanakin?

Muotia ei kuitenkaan kannata seurata orjallisesti. Etenkin iän karttuessa on tärkeää, että tuntee jo oman tyylinsä hyvin: tiedät, mikä sopii sinulle, missä näytät hyvältä ja mikä tuntuu mukavalta.

Kannattaakin panostaa laadukkaisiin perusvaatteisiin, ja piristää niitä muodikkailla yksityiskohdilla. Seuraavien vinkkien avulla voit panostaa muodikkaaseen tyyliin kypsemmälläkin iällä!

 1. Paluu perusasioihin
  Pukeudu konstailemattomasti ja luota perusasioihin: laadukkaisiin tummiin farkkuihin, bleisereihin, hyvin istuvaan takkiin, ja laadukkaista materiaaleista valmistettuihin kenkiin ja asusteisiin. Asusteissa muista, että vähemmän on enemmän. Käytä mieluummin yhtä tai kahta harkittua ja laadukasta asustetta, kuin aivan liikaa erilaisia härpäkkeitä.

 2. Asusta
  Muista aina asusteet! Käytä yksinkertaisten vaatteiden lisäksi asusteita, joiden avulla saat lisää trendikkyyttä asuusi. Aina ei tarvitse ostaa koko asua muodin mukaan, vaan mieluummin asustaa vaatteet muodikkailla koruilla ja asusteilla.

 3. Kerrosta
  Kerrosta asusi esimerkiksi rouhealla nahka- tai farkkutakilla, tai vaikkapa laadukkaalla bleiserillä tai pellavajakulla.

 4. Uusia värejä
  Jos haluat maustaa asusteesi muodikkaaksi, kokeile muodin mukaisia värejä, mutta valitse mieluiten aina melko neutraaleja värejä, varsinkin jos olet epävarma, sopiiko väri sinulle tai tuleeko sitä käytettyä.

 5. Räväkkä väri
  Varmista kuitenkin, että asussasi on jokin rohkea väri yksityiskohdissa, kuten vaikkapa huulipuna, kynsilakka tai jokin koru.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life