Vaivaavatko sinua unet entisestä kumppanista?

Unien näkeminen exästä voi olla hämmentävää, sillä se saa monen miettimään, miksi moisia unia näkee. Varsinkin, jos olet jo uudessa parisuhteessa, tällaiset unet voivat olla häiritseviä. Siihen, että näkee exästään unta, voi kuitenkin olla monia eri syitä. Lue, mitä merkityksiä näillä unilla voi olla!

 1. Sinulla on käsittelemättömiä tunteita exääsi kohtaan
  Älä hätäile, nämä tunteet eivät välttämättä romanttisia, eivätkä tarkoita, että haluaisit palata hänen kanssaan yhteen. Uni saattaa yksinkertaisesti merkitä, että ette käsitelleet eroanne kunnolla, mielessäsi eroon johtaneet syyt jäivät epäselviksi.

 2. Ikävöit asioita entisessä elämässäsi
  Unet exästäsi saattavat merkitä myös sitä, että kaipaat tiettyjä asioita siltä ajalta, kun olitte vielä yhdessä. Et välttämättä kaipaa itse henkilöä, mutta saatat ikävöidä aikaa, jota hän sinulle edustaa.

 3. Olet tyytymätön elämääsi
  Jos näet unia exästäsi, se saattaa myös olla merkki siitä, että olet tyytymätön johonkin elämässäsi. Mieti, mistä asiasta voisi olla kyse, ja pyri ”eroamaan” myös sinulle tyytymättömyyttä aiheuttavasta asiasta.

 4. Suret menetettyä suhdetta
  Unet saattavat merkitä myös sitä, että suret menetettyä suhdetta. Eronne on voinut olla hyvä asia ja tehty oikeista syistä, mutta on silti luonnollista surra läheisen ihmisen menetystä elämässäsi. Jos et käsittele suruasi valveilla, käsittelee mielesi sitä nukkuessasi.

 5. Nykyinen suhde ei täytä tarpeitasi
  Vaikka olisit onnellisessa suhteessa, saatat kokea, että nykyinen suhde ei täytä kaikkia tarpeitasi. Sinulla saattaa olla esimerkiksi henkisiä tai seksuaalisia tarpeita, joita nykyinen kumppanisi ei täytä, mutta entinen kumppanisi täytti. Mieti, mitä sinulta puuttuu ja ota asia puheeksi kumppanisi kanssa. Ei kuitenkaan ole tarve mainita, että näit exästäsi unta.

 6. Haluat eksäsi takaisin
  Oletko valveilla ollessasi sitä mieltä, että haluaisit exäsi takaisin? Jos et ajattele näin, et luultavasti halua exääsi takaisin unessasikaan. Entisestä kumppanista unen näkeminen merkitsee asiantuntijan mukaan harvoin sitä, että haluaisit exän takaisin. Mikäli uni on toistuva, kannattaa sinun käsitellä asiaa ollessasi valveilla ja miettiä, haluaisitko exäsi todella takaisin.


  Oliko artikkelista sinulle hyötyä? Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: InStyle, Hello Giggles