Tuleva morsian halusi apua turhautuneisuuteensa ja pyytääkseen neuvoja, joten hän kertoi ongelmastaan muille sosiaalisessa mediassa.

Nainen ei syö lihaa, joten ei hän halua syödä sitä myöskään häissään. Hänen tulevan miehensä perhe ei ymmärrä hänen vegaanista ruokavaliotaan. Naisen mukaan he vitsaileva siitä, mutta hän ei ole tähän mennessä välittänyt siitä.

Nyt vitsit ovat menneet liian pitkälle, koska naisen häissä tullaan tarjoamaan vain liharuokaa. Tulevat appivanhemmat eivät nimittäin aio tarjota häissä lainkaan vegaanista vaihtoehtoa. Koska he maksavat häät, he myös ovat sitä mieltä, että he saavat tämän päättää.

Moni on antanut naiselle jo hyviä neuvoja, kuinka toimia. Erään mukaan naisen pitäisi ehdottaa, että hän maksaa hääruokansa itse ja myös valitsee itse mitä se tulee olemaan. Joku oli sitä mieltä, että nainen taitaa olla naimassa väärään perheeseen. Sitäkin ihmetellään, että eikö sulhasella ole tähän mitään omaa mielipidettä ja sulhasen pitäisi olla puolustamassa tulevaa vaimoaan.

Aika vaikea tilanne juuri ennen häitä, mutta nainen oli saanut tästä aiemmin jo varoitusmerkkejä.

Lähde: Totally Vegan Buzz