Hiustrendejä syntyy jatkuvasti uusia, joista tässä on yksi erikoisemmista.

Jos olet selannut viime aikoina TikTok -palvelua, olet ehkä nähnyt siellä uuden hiustrendin #PurpleShampooChallenge, jossa hiukset pestään violetilla shampoolla. Osa heistä tekee sen ajatuksena saada hiuksiaan vaaleammaksi ja osa taas toivoo, että hiukset muuttuisivat vaaleanpunaisiksi.

Tämä toimii, jos hiukset ovat vaaleat, jotka halutaan saada vähän kirkkaammaksi ja hieman vaaleanpunaisiksi. Tummempiin kutreihin violetti shampoo ei toimi, joten siinä menevät vain rahat hukkaan, jos toiveena on, että hiuksien väri tai sävy muuttuu.

Älä tee violetin shampoon käytössä tätä virhettä

On eräs virhe, jonka monet tekevät käyttäessään violettia shampoota, joista jokaisen olisi hyvä tietää ennen kuin tekee hiuksilleen kohtalokkaan virheen. Moni voi luulla, että kun laittaa tätä shampoota kuiviin hiuksiin, se toimisi paremmin. Sitä ei kannata missään nimessä tehdä, koska silloin väristä tulee epätasainen.

Jos hiusten latvat ovat kuivat, niihin kannattaa laittaa ensin hoitoainetta, koska silloin väristä voi tulla epätasainen, vaikka shampoota pistäisi märkiin hiuksiin. Violetti shampoo on tuotettu sitä varten, että vaaleista vähän kellertävistä hiuksista saataisiin hieman hopean sävyiset. Muulloin tuotetta ei oikeastaan kannata kokeilla.

Lähde: The List