Pukeutumiseen liittyvät päätelmät ovat mielenkiintoisia.

Voit kertoa pukeutumistyylillä muille paljon siitä, millainen tyyppi olet. On hyvä tietää, millaisiin tilanteisiin ja paikkoihin pitää pukeutua milläkin lailla. Aiemmin on esimerkiksi uutisoitu, mitä ei ainakaan kannata laittaa ensitreffeille päälle. Sitä asua, joka on päälläsi öisin nukkuessasi, ei nähdä julkisesti. Mutta se kertoo silti sinusta paljon, joka voisi kiinnostaa muitakin.

Se mitä on öisin päälläsi, kertoo sinusta tämän

1. Flanellinen yöpaita

Flanellinen yöpaita tuntuu päällä ihanalta. Jos nukut sellaisessa, taidat olla tyytyväinen elämääsi, olit sinkku tai varattu.

2. Miesystävän paita

Jos nukut miesystäväsi paidassa, taitaa suhde olla vasta alkuvaiheessa.

3. T-paita tai pusero logolla

Onko päälläsi öisin paita tai pusero, jossa on jonkin lempimerkkisi logo? Taidat olla vielä aika nuori. Nallekuviot ovat jo historiaa, mutta et ole vielä valmis esimerkiksi kauniisiin silkkiyöasuihin.

4. Pelkät alusvaatteet

Jotkut naiset saattavat olla kauhuissaan, jos joku nainen nukkuu yöt rintaliivit päällä. Sellainen nainen kuitenkin haluaa, että rinnat pysyvät tuettuina myös öisin.

5. Toppi ja shortsit

Klassinen yöasu eli toppi ja shortsit ovat huolettoman naisen yöasuna. Niiden avulla voi tuoda esille myös oman hauskan puolen, kun yhdistelee keskenään erilaisia toppeja ja shortseja.

6. Pitsinen asu

Sellainen nainen, joka nukkuu pitsisessä asussa, haluaa näyttää hyvältä myös öisin. Sellaiseen ei tarvitse pukeutua vain miestä miellyttääkseen, vaan tämä asu voi myös voimaannuttaa.

7. Silkkinen asu

Hienostunut nainen pukeutuu öisin silkkiin ja on ehkä työssään johtaja-asemassa.

8. Alasti

Nainen, joka nukkuu syntymäasussaan, tuntee itsensä vapaaksi ja rennoksi.

Oliko tässä jokin sinun yöasusi?

Lähde: Allwomenstalk